2777
2789
عنوان

نظر راجع به ساعت مچی

42 بازدید | 6 پست

شما تا یه حال از چه برندی خرید کردید که راضی بودید؟ برام مهمه که حتما بند چرم داشته باشد، قفل پروانهای و با طلایی ترکیب شده باشه.

بنظرتون اینکه موتور ژاپنی باشه کفایت میکنه؟ یا چی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خوشبحالت😭😭کدوم میدون؟😂

من یکی دارم زیاد گرون نبود اون موقع که خریدم الان فکر کنم ۳ تومن باشه. اسکمی بود. چون کلا عادت دارم موقع استراحت از دستم در بیارم و اینا و خیلی چرت میزنم یه ساعت ارزون خریدم که اگر گم شد ناراحتش نشم، جنسشم خیلی خوبه هزاران بار افتاده ولی تا حالا نشکسته.

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
وای خوشبحالت😭😭کدوم میدون؟😂

دور میدون ازادی بود...کنار دیوار وایساده بود و یه کیف جلوش باز بود که توش پر ساعت بود...خیلی هم ساعت هاش خوشگل بودن...برای من تاریخ دار هم بود و قشنگ کار میکرد..خیلی وقته باتریش تموم شده اما باور کن باتری بزنم کار میکنه

دور میدون ازادی بود...کنار دیوار وایساده بود و یه کیف جلوش باز بود که توش پر ساعت بود...خیلی هم ساعت ...

وای خوشبحالت سیسی

از این به بعد از این ها به راحتی نمیگذرم😂😭