2777
2789
عنوان

قرص فمی لاکت

40 بازدید | 11 پست

سلام وقت همگی بخیر

تاپیک قبلی سوال کرده بودم درباره قرص فمی لاکت

انگار دو مدل داره یکی باید داخل یخچال باشه

و مدل دیگه غیر یخچالیه

میشه اگر اسم مدل غیر یخچالی رو بلدین بگین

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید الزما تویخچال نگهداری بشه

نه از این جهت گفتم ک شاید یکیشون خاصیت بهتری داره

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
نه از این جهت گفتم ک شاید یکیشون خاصیت بهتری داره

نمیدونم

خاصیتش

تاپیک قبلم یه خانم گفتن دکتربرامن غیریخچالی ش رو مینویسه

بعدگفتم اسمشو بگید

دیگه جواب ندادن

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

نمیدونمخاصیتشتاپیک قبلم یه خانم گفتن دکتربرامن غیریخچالی ش رو مینویسهبعدگفتم اسمشو بگیددیگه جواب ندا ...

ب داروخانه بگو

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
ب داروخانه بگو

کدوم داروخانه؟

خودم مریضم نمیتونم برم بیرون

میخاستم یاتلفنی سوال کنم یااینجا

اگر شماره داری بده

کدوم داروخانه؟خودم مریضم نمیتونم برم بیرونمیخاستم یاتلفنی سوال کنم یااینجااگر شماره داری بده

ندارم بخدا

خداوند شفای عاجل عنایت کنه

فمی لاکت یخچالیه

فمی لاکت توپلاس یخچالی نیست

الان دیگه بیشتر مدل دومی توو داروخانه هست و اولی تقریبا توقف تولید خورده

چون نسبت به اولی دو سویه بیشتر رو داره

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))
فمی لاکت یخچالیهفمی لاکت توپلاس یخچالی نیستالان دیگه بیشتر مدل دومی توو داروخانه هست و اولی تقریبا ت ...

خیلی ممنون که جواب دادین راستش من خودم سرماخوردم اصلا نمیتونم برم بیرون برای خرید

و می خواستم از دیجی کالا بخرم

ولی تونظرات برخی نوشته بودن که چون باید حتماداخل یخچال باشه از دیجی کالا نخرید چون تابیاد برسه بیرون یخچاله و داروخانه بخرید که قبلشم از یخچال در میارن بهتون میدن

الان جای دیگه هم خوندم که فمی لاکت ساده یخچالیه و فمی لاکت تو پلاس غیر یخچالی