ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من از ۸۰رسیدم ۵۸بعد یک سال بعد زایمان با ورزش فراوان توی خونه شکمم صاف شد توی ۴ماه ولی بعد زایمان دوم سرطان تیروئید گرفتم عمل کردم دیگه سوخت و ساز بدنم مثل قبل نیست با نهایت تلاش میتونم ماهی یک کیلو کم کنم
دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
برو باشگاه تو خونه من ورزش میکردم فقط آسیب دیدمباشگاه اصولی انجام میدیتمام عضلاتت تقویت میشه
چرا آسیب؟ چه ورزشی انجام میدادی؟
مربیای باشگاه ها هم همچین باسواد نیستن. دوست من میرفت زانوش داغون شد. مربی هیچی بارش نبود. با وجود درد مجبورش میکرد به ادامه ی تمرین
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
مهمترین قسمتش تغذیه و وررزشه. ورزشتم باید مداوم باشه قطعا از بین میره. چیزایی بخور که متابولسیتم ببره بالا قبل ورزش. من خودم یه دوره بلند مدت سی کیلو کم کردم