2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 23 پست
حتما باید بره تراپی اونم از نوع حرفه ایشوگرنه اصلا نمیشه باهاش زندگی کرد

واقعا؟شما بچه طلاق هستید درخواست دوستی بدم؟

′′ادم ها گاهی در دریا غرق میشن و میمیرن،گاهی هم تو چشم کسی که دوسش دارن.′′

عزیزم هرچی خوبی میگن دروغه راجب بچه طلاق ک طلاقو عادی سازی کنند...من بچم دوسالش بود میخاستم طلاق بگیرم دیوانه شده بود هر دکتری میبردیم اروم نمیشد مدفوعش بیقرار شده بود اعصابش خوابش همه چیش منحل شده بود چون دوتا زن جن.ده میخواستن بیان باباشو بکنن شوهر خودشون منم طلاق بدن بچه هم بی پدر بشه!!! بعضی زنا خدا اون دنیا نمیبخشتشون...خلاصه بچه طلاق از کوچیک تا بزرگش اسیبه...این شعارهای زرد رو گوش نده ک میگن طلاق خوبه فلانه بخدا دختر چهل ساله پدرمادرش طلاق بگیرن باز اسیب میبینه...تازه یه فامیلی ازما دخترش۱۵سالشه طلاق گرفتن الان دختره هر شب هر روز پیش یه پسره پدرمادرشم حفتش کارمند بودن هیشکی بالاسرش نیس نمیتونن چیزیم بهش بگن میگه اگ راس میگین خودتونو جمع کنید...چه زنایی چه زندگیایی خراب نکردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم. اتغاقا منم با دوستم همین طور بودم یادمه همیشه از کارای مهمم میزدم تا ببینمش احساس تنها ...

ای وای.. چه بد

بنده خدا کمبود محبت داشته

عزیزم هرچی خوبی میگن دروغه راجب بچه طلاق ک طلاقو عادی سازی کنند...من بچم دوسالش بود میخاستم طلاق بگی ...

من این سوالو پرسیدم چون مخاطب داشتم

و اون فرد با پدرش و خانواده پدرش زندگی میکنه دور و برش پره رفیقه و کم پیش میاد تنها باشه بهترین چیزا رو براش فراهم میکنن ست ایفونشو داره و... ولی یه مشکلی داره که زیاد با هرکسی در میون نمیزاره که بخاطرش همش سیگار میکشه و تو خودشه و معلومه حالش بده و انگاری فهمیده پدرش با زنی صمیمیه خیلی حالش بد شده و.. حتی یسری دست به گل کشیدن هم زد و واقعا برام عجیبه که چرا هیچ کس به این بچه توجه نمیکنه این واقعا حالش بده

عزیزم هرچی خوبی میگن دروغه راجب بچه طلاق ک طلاقو عادی سازی کنند...من بچم دوسالش بود میخاستم طلاق بگی ...

عزیز من شما میخواید بچتون تو زندگی هم بمونه زجر بکشه؟؟؟؟؟ بنده حاضرم 1000 بار مامان بابام طلاق بگیرن اما انقدر مسخره با هم زندگی نکنن. چیزی رو بگید که برا همه صدق کنه. بچه طلاق باید عادی سازی بشه اما در عین حال این بچه ها باید تحت نظر تراپیست باشن تا خلا درونشون باعث کارای نا متعارف نشه

عزیز من شما میخواید بچتون تو زندگی هم بمونه زجر بکشه؟؟؟؟؟ بنده حاضرم 1000 بار مامان بابام طلاق بگیرن ...

درسته معمولا کسایی که پدر و مادرشون باهم مشکل دارن ولی طلاق نگرفتن بهشون سختی بیشتری کشیده نسبت به اون بچه طلاق

درسته معمولا کسایی که پدر و مادرشون باهم مشکل دارن ولی طلاق نگرفتن بهشون سختی بیشتری کشیده نسبت به ا ...

دقیقاا. طلاق اصولا برای کسایی سخت و دردناک که هم پدرشون دوست دارن هم مادرشون رو. وقتی کسی از یه کدومشون بدش بیاد دیگه زندگی با پدر و مادر هیچ لذتی نداره که هیچ کلی درد داره. متاسفانه جامعه این موضوع رو عادی سازی نمکینه و همین گارد باعث این شد که داداشم نزاره پدر و مادرم طاق بگیرن و منم اذیت بشم

دقیقاا. طلاق اصولا برای کسایی سخت و دردناک که هم پدرشون دوست دارن هم مادرشون رو. وقتی کسی از یه کدوم ...

دقیقا منم شرایط تورو دارم

واقعا؟شما بچه طلاق هستید درخواست دوستی بدم؟

من؟؟؟؟

نه عزیزم من فرزند طلاق نیستم.

اینایی که گفتم از مشاهداتم از اطرافیانم بود. خودم تجربه نکردم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم