2777
2789

4 روز

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه روز قبل موعد

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

دوستان من امروز روز ۲۸ پریودمه البته پری هام نامنظم بود قبلا ولی بعد اینکه قرص ضد بارداری استفاده کردم ۲۹ اسفند و ۲۸ فروردین پری شدم حساب کردم سیکلم ۲۸ روز شده که امروز باید پریود میشدم که نشدم ولی بی بی چکم منفی شد،نمیدونم زود یا باردار نیستم؟؟!!

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌

منم چهار روز بگذره میخوام بزنم

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
دوستان من امروز روز ۲۸ پریودمه البته پری هام نامنظم بود قبلا ولی بعد اینکه قرص ضد بارداری استفاده کر ...

صبر کن بعضی وقتا تا یک هفته نشون نمیده فردا بازم بی بی بزن

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

من ٢روز بعد پریود منفی شد وقتی یک ساعت بعد رفتم سراغش دیدم مثبت شده و کلی ذوق کردم ولی گفتن بعد ١۰دیقه جوابش دیه صحت نداره 

۴روز بعدش بعد نیم ساعت هاله انداخت 

۶روز بعدش هم همینطور 

٨روز بعدش ٣تا بی بی چک همزمان استفاده کردم یکیش رنگش پخش شد.دوتای دیگش بعد ١۰دیقه هاله انداخت 

١١روز بعد موعد پریودم بلاخره مثبت شد😊

همه میگفتن حامله نیستی ولی یه حس قوی به من میگف باردارم