2789
عنوان

بعد ازدواج

179 بازدید | 11 پست

سلام به نظر من یک آقا بعد ازدواجش باید خانومش رو آزاد بزارن که چجوری با خانواده شوهرش برخورد کنه مثلا به خانومش بگه اینکه به خواهرم یا اقوام من احترام بزاری یا نزاری آزادی

اگر نخواست میهمانی بیاد آزاده و این نباشه اگه خانومش نخواست خونه مادر شوهرش بیاد شوهرش دعواش کنه

من خودم این نظر این را داخل خونه میگم مادرم دعوام میکنه میگه عروس باید همه جا به مادر شوهر و خواهر شوهرش احترام بزاره و حق نداره نیاد خونه فامیل هاش شوهرش و بی احترامی کنه

به نظرم اینطوری اعتماد به نفس یک زن از بین میره

شما نظرتون چیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت و بذار جای شوهرت

اگه اون نیاد خونه مامانت ناراحت نمیشی؟اگه تنها بری مراسم فامیلات ناراحت نمیشی؟اگه نه که خب اوکیه

وگرنه اونم حق داره

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگهدار ترم...

من با نظرت موافق نیستم یعنی چی هرجا دلش خواست احترام بذاره هرجا نخواست نذاره دوس داری شوهرتم مقابل خانوادت اینجوری باشه یا مثلا زنداداشت به شما بی احترامی کنه؟

باید بهشون احترام بذاری مگه اینکه خانواده ی شوهرت آدمای خوب و محترمی نباشن و بهت بی احترامی کنن توهم مثل خودشون رفتار کن

اشک شو،اما نه تو غم.

وااا

چرا باید بی احترامی کنی یا احترام مذاری اینجوری شخصیت خودتو خانوادتو زیر سوال میبری ک تربیت درست نداشتی

و بحث رقت و امدم ب احترام شوهرت در حد ی سر زذن میری ن اینکه شب بمونی

اسمش زندگی مشترکه ن برده داری ک یکیتون برا اون یکی تصمیم بگیره

منم هم عقیده ام با شما ولی متأسفانه تو ایران بخوای با خانواده ی مادرشوهر رفت و آمد نکنی جوری دسیسه ...

ببین باید خودتم همینجوری باشی ک نمیشه گاهی نیازه ک شما با همسرت یجا باشید اگه نری پس توقع نداشته باشی ک اونم باهات بیاد اینجوری ب عنوان دوتا زوج ک باهم مشکل دارن شناخته میشی چون اکثریت این درکو ندارن

و اینکه آدم وقتی ازدواج میکنه بخاطر طرفش باید از یه سری چیزا بگذره البته این متقابله از خانواده ی طرف هم که خوشت نمیاد قرار نیست که هردیقه باهاشون رفت و آمد کنی تهش ۴ ۵ ماه یه باره بعدشم فک نکنم اون ۳ ۴ ساعتی که قراره وقت بگذرونی باهاشون انقد زیاد باشه که نتونی یه رفتار درست از خودت نشون بدی شعور و تربیت خانوادگیتو نبری زیر سوال

اشک شو،اما نه تو غم.