2777
2789
عنوان

شغل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 71 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودم دانشجومعلمم حقوق دارم باز حقوق خودمم میذارم رو خرج خونهاصلااا خرید اضافه نمیکنم خودشم میدونه هم ...

دیگه مقایسه چیزی جز افسردگی نمیاره منم خودم با پولدارتر مدام مقایسه کنم داعون میشم. ما چهار نفریم با حقوق کارمندی شوهرم میسازیم . حالمون هم بد نیست درامد دیگه هم نداریم تلاش کردیم نشده. قدر همینم نمیدونستم ولی میدونم الان.شرایط همه الان سخته فقط اون نیست و شما ولی خب چه میشه کرد

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

چچندروزه حالم خیلی بده اصلا نخندیذم. همش کارم گریه بود.بااین حرفت مردم از خنده

اخی😂

گریه نکن ناراحت نباش

اتفاقی افتاده؟ خدای نکرده عزیزی از دیت دادی زبونم لال یا واسه منلکت؟

شما خانواده ۹۰ میلیونی منین🙂 فدای تک تک تار موهای بچه هاتونم پابوس تک تکتونم که به جاوید نامامون شیر غیرت و جرعت دادین #سپهربابا

دیگه مقایسه چیزی جز افسردگی نمیاره منم خودم با پولدارتر مدام مقایسه کنم داعون میشم. ما چهار نفریم با ...

بخدا من حرف شما رو قبول دارم

من راضیم همیشه خدارو شکر میکنم

ولی اون راضی نیس

دامادشون کاسبه ماشاالله وضع مالیش خوبه ملک اینا زیاد داره

داداشش تو یکی از بهترین شرکتای کشور داره کار میکنه ماهی نزدیک به ۷۰ تومن با مزایا درمیاره با دو سال سابقه انقدر میگیره

همسر من ناراحته ک چرا من دارم درجا میزنم من نمیتونم با این وضع کنار بیام

من مشکلی ندارم کنار میام مدیریت میکنم ولی اون نه

چیکار کنم آرومش کنم؟

عزیزم این خیلی بدیهی هست تا وضعیت به همین منوال هست معاملات ماشین و خونه اصلا رشد چشمگیری نمیکنه که این بنده خدا بره بخواد ماشین و ملک خرید و فروش کنه...شما خبرها رو بخون خیلی از مشاورین املاک و بنگاهها جمع کردند و مجبور به تعطیلی شدند..بله اینکه قبلا ماهی 2 تا معامله میشده الان بشه 3 تا رو اسمش رو رشد کردن نمیگذارند..اقتصاد رو ببین و عامه مردم رو !!! رونق وقتی به بازار برمیگرده که اقشار متوسط و اون کارمند بتونه ظرف دو سه سال با وام و ..خونه بخره!!!! وقت ی متوسطها به حرکت در بیان

😂😂😐😐ه دختر ی هم حرفیه زنی😂کج نیرات

😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم این خیلی بدیهی هست تا وضعیت به همین منوال هست معاملات ماشین و خونه اصلا رشد چشمگیری نمیکنه که ...

متوسط ها و فقرا هم با اون همه طلا و اندوخته که داشتن ،به لطف افزایش جهانی قیمت طلا دارن خونه و ماشین میخرن خداروشکر

برخیشون هم خونه دوم و ماشین دوم!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بهترین چیز کسب مهارت فنی هست همونی که اون دوستمون گفتند شغلی که تابستون و زمستون و تورم نتونه روش خیلی تاثیر بگذاره و با مبلغ کمتری مردم بتونن انجامش بدن و جز واجبات و نیازهای اصلیشون باشه

بخدا من حرف شما رو قبول دارممن راضیم همیشه خدارو شکر میکنمولی اون راضی نیسدامادشون کاسبه ماشاالله وض ...

من خودم خیلی مقایسه میکردم و ناشکر بودم یه جورایی

ولی ولخرج و خرج تراش نبودم. ولی خب یه اتفاقاتی افتاد که فهمیدم دلمون خوش باشه اتفاق بدی نیفته برامون. پول دیگه نیست. دنیارم داشته باشم همسرم و یا خودم حالش خوب نباشه یا خدای ناکرده بچه هام. الان تنها خواستم از خدا کنار هم بودنمون و دلخوشیم بهمین که داریم.قدر خیلی چیزارو نمیدونستم.

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

متوسط ها و فقرا هم با اون همه طلا و اندوخته که داشتن ،به لطف افزایش جهانی قیمت طلا دارن خونه و ماش ...

اونها فقط درصد خیلی کمی هستند ....!خیلی کم

عامه مردم نمیتونن اینکارها رو بکنند.

از طرفی رشد منفی جمعیت رو ببین

خانه اولی ها به سختی ظرف ده سال بتونن یه خونه معمولی بخرند

بله کسی که 60 تا 70 سالشه شاید خونه دوم بخره ولی نه کسی که تازه ازدواج کرده

شما توجه کن که همین ازدواج نکردن هم خودش یعنی تقاضا برای خرید خونه در اینده باز هم کمتر میشه چون رشد جمعین منفی شده و حتی به وضعیت هشدار در اومده....واقعیت ها چیزی نیست که از این و اون بشنویم