2777
2789
عنوان

شغل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2328 بازدید | 71 پست
ارامش. و اینکه همراهی کنی زیاد خرج تراشی نکنی که فک کنه نمیتونه . نمیگم خدای ناکرده ولخرجی ولی واقعا ...

خودم دانشجومعلمم حقوق دارم باز حقوق خودمم میذارم رو خرج خونه

اصلااا خرید اضافه نمیکنم خودشم میدونه همیشه میگه ک من باهاش راه میام

خونه هم از خودمون داریم

اون میگه نمیخوام زندگیم همینجوری بگذره

برای الانمون داریم واسه آینده میگه

یکمم اطرافیانشون رو میبینه بدتر قاطی میکنه میبینه اونا ملک اینا میخرن اینم میگه من دو دلم بچه بیارم یا ن با این وضع مالیم اونموقع اینا اینجوری وضعشون خوبه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نهاتفاقا حالا نوبت ماشین و ملک هست که بکشه بالاچند هفته ای هست که داره روز به روز گرونتر میشه

عزیزم مردمی که پول ندارن چی رو بخرن؟ متوسطها جامعه رو میسازن و موتور اقتصاد کشور رو به حرکت در می اوردند وقتی متوسطهای یک جامعه از بین برند کی میخواد ملک و ماشین سر به فلک کشیده رو بخره..متوسطها بستر ساز تمام تحولات جامعه بودند و جامعه ای که قشر متوسطش نابود و قدرت خریدش کم بشه همین وضعی رو میبینه که دارین میبینین...چهار نفر تو بنگاه و اینستا میگه ملک و ماشین غوغا میکنه رو نبین مولفه های رشد جامعه رو ببین

بچه ها من دارم یه دوره تو ایتا میبینم به اسم ترنم توحیدی میگه رزق ودارامد باهام فرق داره طرف بیست جا کار میکنه اما هشتش گره نهشه اما یه نفر بایجا کارکردن خوب زندگی میکنه واینکه کار کردن زیاد پول زیاد نمیاره تا رزقمون زیاد نشه خیلی خوبه حتما گوش بدید رایگان هست