2777
2789

برنامه خوبیه و چیزای خوب میگه ولی بعضی عقاید افراطی اش زننده اش میکنه و باعث میشه خیلیا بخاطر اون نگاش نکنند

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من نگاه میگنم سرم درد میگیره انگار تو ایران نیستن🤕🥴

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

دلشون خوشه ایناهم انگار مواد زدن

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

قبلا اینجور برنامه ها مختص ماه رمضون بود الان دیگه کل تلوزیون متعلق شده بود مذهبیات و اینا کلافه کنن ...

آره قدیما خیلی بهتر بود چقدر مسابقه بود بازیگرا را دعوت میکردن الان انگار شده حوزه علمیه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
آره قدیما خیلی بهتر بود چقدر مسابقه بود بازیگرا را دعوت میکردن الان انگار شده حوزه علمیه

دقیقا قبلا شبکه دو و سه کلی چیزای جالب داشتن سریالای خوب مثلا شبکه مستند مستند پخش میکرد درباره همه چی. پویا کارتون داشت

الان پسرم پویا میبینه من جاش حوصلم سر میره ی کارتون چرت پخش میکنن پشت سرش دوساعت سرود درباره کشور و مذهب و دین😐 یا مثلا ی اخوند اوردن شده مجری قبلا مجری کودکا خاله شادونه بود با کلی شعر و اواز عمو پورنگ بود

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

دقیقا قبلا شبکه دو و سه کلی چیزای جالب داشتن سریالای خوب مثلا شبکه مستند مستند پخش میکرد درباره همه ...

آره آفرین برنامه عمو پورنگ چقدر شاد بود الان هر کانال میزنی شده شبکه قرآن

دقیقا با چیش روح تازه میشه؟

فقط افراط و ریا

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
آره آفرین برنامه عمو پورنگ چقدر شاد بود الان هر کانال میزنی شده شبکه قرآن

دقیقا یدونه سریال خوب نیست قبلا همه کانالا سریال داشتن ادم نمیدونست کدومو دنبال کنه الان یدونه عید امسال پایتخت میداد ساعت ۹ کل خیابونا خالی میشد

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!