شوره خشک هست یا چرب؟ شوره ها پهن هستن یا نقطه نقطه ای؟ بیشتر به کف سرت نزدیکن یا ساقه موهات؟
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باید رطوبت رسانی کنی، اگر روغن به کف سرت میسازه روغن تراپی کن حتما قبل از حمام. اگر ژل الوورای طبیعی بهت میسازه عالیه واسه شوره ی خشک قبل از حمام به کف سرت بزن. از هرچیزی که بدتر خشک میکنه دوری کن مثل شامپوهای خیلی قوی یا حتی شامپوهای ضد شوره. شامپوهای ضدشوره بیشتر مناسب شوره چرب هستن. برای شونه زدن از شونه ی چوبی استفاده کن. دو هفته یکبار اسکراب سر انجام بده ولی همون دو هفته یکبار کافیه بیشتر از لون باعث خشکی بیشتر میشه. اسکراب طبیعی هم ترکیبی از نمک دریا و سرکه سیب چند قطره میتونی استفاده کنی، اسکراب کارخونه ای هم برند بادی شاپ برای من عالی بود
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵