2777
2789

اینجا خیلی وقته دیگه سایت بارداری نیست😆

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تازه کسی تاپیک اقدام و بچه ... میزنه حمله میکنن بهش! درحالیکه اینجا سایت بارداریه طبیعیه از فرزند و فرزند آوری صحبت بشه!

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

تاپیک عیدم به فتا میدن نمیزارن ملت یه عید بگیرن قوم مغولن کم مونده کتاب آتیش بزنن

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
مثلا چرا باید مردا بتونن عضو شن که بیان چرت و پرت بگن زیر تاپیکا یا درخواست دوستی بدن و بیان تو خصوص ...

یک صلوات برای سلامتی من ختم میکنی بلام جان ممنونم ✨🌹

عاشق ریاضی🤍

سلام

این طوری که نمی بینن تگ کنین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تازه کسی تاپیک اقدام و بچه ... میزنه حمله میکنن بهش! درحالیکه اینجا سایت بارداریه طبیعیه از فرزند و ...

من یادمه یکی تاپیک زد چرا درمورد بارداری میگین حوصله سر بره!

من میخوام وارد این سایت بشم زده فرزند اوری و زایمان و اینحور چیزا

صد البته تقصیر خود نی نی یار و مسئول هاشه وقتی ک تاپیک های بی جا رو حذف نکرد اهمیتی نداد فقط به فکر تبلیغ و پول و در امدشونه مشخصه همین میشه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

این سایت شده منبع فحشا، اون از اقایون اون از بعضی ادماش، بنظرم باید یا بسته شه یا رسیدگی کنن

دقیقا من ی تاپیک دیدم ک یکی داشت درخواست رابطه میداد 😐😐سریع گزارش تاپیکشو زدم واقعا منبع فحشا شده