2789
عنوان

بعد ازدواج

208 بازدید | 11 پست

سلام به نظر من یک آقا بعد ازدواجش باید خانومش رو آزاد بزارن که چجوری با خانواده شوهرش برخورد کنه مثلا به خانومش بگه اینکه به خواهرم یا اقوام من احترام بزاری یا نزاری آزادی

اگر نخواست میهمانی بیاد آزاده و این نباشه اگه خانومش نخواست خونه مادر شوهرش بیاد شوهرش دعواش کنه

من خودم این نظر این را داخل خونه میگم مادرم دعوام میکنه میگه عروس باید همه جا به مادر شوهر و خواهر شوهرش احترام بزاره و حق نداره نیاد خونه فامیل هاش شوهرش و بی احترامی کنه

به نظرم اینطوری اعتماد به نفس یک زن از بین میره

شما نظرتون چیه

مادر شما یه پا مادرشوهره

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر من منو آزاد گذاشته تو این زمینه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

به نظر من هر شخصی چه مرد چه زن آزاده واسه رفت و آمدش خودش تصمیم بگیره

اما احترام بزاریم احترام میبینی ، بعضی اوقات به سری چیزها پیش میاد که باعث میشه فکر کنیم رفت و آمد کم تر باشه به نفع اونا رابطه س ، بجای جنگ و دعوا رابطه کم بشه

اینکه مادر شما فکر میکنه وظیفه عروسه تحت هر شرایطی احترام بزاره و رفت و آمد کنه از نظر منم اشتباس

احترام چه ربطی به رفت و امد داره ؟ ادم با اصل و نسب همه جا و با همه باید محترمانه رفتار کنه چون احترام از شخصیت خود اون فرد نشات میگیره نه شخصیت فرد مقابل . اذیتی هم دید با احترام قطع رابطه کنه یا حلش کنه .

✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨ برای دعا و حاجت دل هم دعا کنیم ☺️