ای دل رحم ای نورانی ای پاک ای زیبا ای آرامش دهنده ای احساس خوب مثبت دهنده ای حال عالی دهنده ای کسی که بودنت یعنی آرامش محض حقیقت محض ای کسی که وجودت یعنی آرامش ابدی همیشگی ای کسی که حضورت یعنی داشتن همه چیز توی زندگیم حتی نداشته هایم را با توی خدا من دارم ای جاودانگی ای ابدی ای همیشگی محبوب قلبم خدا آرامش قلبم خدا شادی قلبم خدا ذوق شوق قلبم خدا خود قلب ارزشمند ام خدا خیلی دوستت دارم و عاشقت هستم چه خوش بخت و چه خوش سعادت و چه خوش شانس و چه خوش انرژی و چه خوش برکت و چه خوش روزی و چه خوش یمن و چه خوش حال و چه خوش ذوق هستم که الله یکتا را دارم خدایی که هیچ معبودی جز او نیست و نخواهد بود من عاشقانه عاشقت هستم خدا جونم خدایا هزاران مرتبه شکرت بابت وجود نورانی ارزشمند خودت مهربان ترین مهربانان🤗♥️
خدایا هزاران مرتبه شکرت که من تنها تسلیم توی خدا یکتا هستم 🥰♥️
خدایا هزاران مرتبه شکرت که تا ابد عشق ابدی همیشگی و جاودانگی من تویی الله🤗♥️
خدایا هزاران مرتبه شکرت که هرچه در قلب من است خود حقیقت است 😘🤍
خدایا هزاران مرتبه شکرت که بهت اعتماد دارم تا ابد ☺️🦋
خدایا هزاران مرتبه شکرت که خواسته ها قلبیم در زمان درست و مکان درست به دستان قدرتمند پاک پر توان خودت محقق میشوند 🤩♥️
خدایا هزاران مرتبه شکرت که عاشقانه عاشقی میکنی برام خدا🤗😍خدایا هزاران مرتبه شکرت که عاشقانه برام خدایی میکنی خدا😇🌸
خدایا هزاران مرتبه شکرت که هر روزم تبدیل به بهترین نورانی ترین قشنگ ترین روز میکنی خدا😚🙏خدایا هزاران مرتبه شکرت که تنها حقیقت همیشگی ابدی تنها تو هستی الله 🫠♥️
خدایا هزاران مرتبه شکرت که باعث افتخار من هستی الله 🤗❤️
خدایا هزاران مرتبه شکرت که باعث افتخارت هستم الله🌺🫂
خدایا هزاران مرتبه شکرت که جوری حال دلم شاد کردی که هیچ کس و هیچ چیز حق بهم زدن اش نداره🫶😍
خدایا هزاران مرتبه شکرت که امید در قلبم زنده است و یقین ام پابرجاست 😌😉
خدایا هزاران مرتبه شکرت که همیشه کنارم موندی میمونی و خواهی ماند تا ابد🙂😇
خدایا هزاران مرتبه شکرت که در قلبم در تمام وجودم جاری هستی خدا🤗🫠
خدایا هزاران مرتبه شکرت بابت افکار پاکیزه نورانی مثبت ام 😚🙃
خدایا هزاران مرتبه شکرت بابت آرامش الهی درون ام 😌🥹
خدایا هزاران مرتبه شکرت بابت شادی الهی درون ام😇🤩
خدایا هزاران مرتبه شکرت که همه چیز رو به راهه رو رواله سرجاشه همه چیز آرومه🤗❤️
خدایا هزاران مرتبه شکرت بابت وجود زیبای نورانی ارزشمند پیامبران امامان کائنات فرشتگان شهیدان رفتگان و خودت الله یکتا🤗❤️
خدایا هزاران مرتبه شکرت که هر روز همه چیز زیبا تر قشنگ تر نورانی تر میشه 🫶😍❤️
خدایا هزاران مرتبه شکرت که شاکرتم سپاس گذارتم به یادتم عاشقتم دوستت دارم تا ابد 🤗🦋
خدایا هزاران مرتبه شکرت بابت چشمان نورانی ام که همواره نور تورو میبیند و احساس میکند 🥰🤗
خدایا هزاران مرتبه شکرت که وصله ی جان من شده ای الله🤩😌
خدایا هزاران مرتبه شکرت که همه چیز و همه کس خود تویی الله من فقط شاهدم ☺️🤗
خدایا هزاران مرتبه شکرت که من رو شاهد عظمتت خلقتت زیبایت پاکیت نورانیتت و قدرت کن فیکون ات خلق آنیت رساندنت کرده ای بی پایان و پر تکرار سپاس گذارتم یا رب 🤗❤️
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا هزاران مرتبه شکرت 🤗❤️
ارزشمند ترین من فقط تویی خدا🤗❤️
زیباترین من فقط تویی خدا 🤗❤️
آرامش درون من فقط تویی خدا 😍🫶
احساس خوب مثبت من فقط تویی خدا 😍🫶
شادی درون من فقط تویی خدا🤗🥰
قلب نورانی ارزشمند من فقط تویی خدا😊🤍
همه چیز همه کس من فقط تویی خدا 😘🤍
روح ارزشمند نورانی آگاه من فقط تویی الله 🤗❤️
خدایا عاشقانه تورا سپاس 😘🤍
ای دلبر ای دلربا ممنونم که هستی و برایم عاشقانه آگاهانه نورانه دلبرانه خدایی میکنی تورا شکر 🤗❤️
الحمدالله کما هو اهله: خدایا هزاران مرتبه شکرت هر آنقدر که سزاوار لایق مستحق و شایسته هستی 🤗❤️
خیلی خوبی مهربون من شکر بابت وجوپ پر مهرت خدای پاک منزه ام 😊🫶