2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت کنندس واقعا، فکر کنم حاجتت از این عشقیا بوده

اره از همینا بود مگه برای خدا فرقی داره حاجت چی باشه، اگه دست دهنده داشته باشه، اگه بخشنده باشه میده

یه طرفه هم نبود که بگم خب اون نخواسته خدا چیکار کنه. اگه یه عده گو. ه بازی در نمیاوردن میشد.

فقط خدا میتونست کارو جمع کنه که نکردم

منم کاملا از همه چی زده شدم.

اره از همینا بود مگه برای خدا فرقی داره حاجت چی باشه، اگه دست دهنده داشته باشه، اگه بخشنده باشه می ...

عزمزمه ما همدردیم منم حاجتم اینه به عشقم برسم ولی گلم نگاه ازدواج قسمته خواست خدا خیلی توش دخیله هرکس هم یه قسمتی داره که فقط خدا میدونه چه کسایی رو کنار هم بزاره وقتی دعا میکنیم باید بپذیریم با تمام وجودمون که ممکنه دعامون به صلاح نباشه و خدا نده بهمون اینطوری وقتی نرسیدیم هم حالمون بد نمیشه و ارومیم چون خدا همه چیز رو میدونه

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات
اره از همینا بود مگه برای خدا فرقی داره حاجت چی باشه، اگه دست دهنده داشته باشه، اگه بخشنده باشه می ...

از چه مدته میخوای؟

اکثرا دیدم اینایی که حاجت عشقی داشتن متاسفانه اجابت نشده نمی دونم حکمتش چیه واقعا بخاطر همین گفتم

بخاطر همینم خودمم دنبالش نمیرم