2777
2789

پشت موهام مخصوصا خیلی کم پشته و میریزه میترسم کم کم کف سرم معلوم بشه😭😭😭 من مجردم بخاطر این موضوع نمیزارم شالم از روی سرم بیوفته و با کسی هم رل نمیزنم و ازدواج نمیکنم (این یکی از هزارن مشکل و دلیلامه)

رفتم آزمایش دادم کم خونی داشتم دکتر قرص دو تا قرص آهن داد و ویتامین سی، الان سه ماهه دارم میخورم ولی همچنان موهام میریزه.

کف فرش اتاقم پر از موئه پرررررر😭😭😭😭 پتوم پر ازموووو

ای خداااا

خودم کم بدبختی دارم اینم قوز بالا قوزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر گوهه اضافه خورده اینا به درد نمیخوره!

از آب پیاز! رزماری و یه مکمل هست اسمش هیر ویته مخصوصه موقعه کلا جونه دوباره به موهات میده 100 %

مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی به ایران میارم! حسه شیشمی هم هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم

من برام دکتر آمپول بیاکتو و بپاکتو نوشت از هر کدوم ۱۰ تا جمعا ۲۰ عدد هفته ای یکی از هرکدوم تا الان ۵ تاشو از کدوم زدم فرق سرم ور و بسته تر شده قبلا خیلی باز بود توام برو از داروخانه بخر بزن هرهفته واقعا عالیه قیمتشم حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰ بود وقتی خریدم

سلام هرمشکلی درمونی داره اول اینکه استرس باعث بهم خوردن هورمونها میشه ویکی از عوامل ریزش مو هست ولی حتما برو دکتر غدد درست کارنکردن تیروئید وبالا بودن هورمون مردانه تو خانما از عوامل اصلی ریزش مو هست

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

زینک خوردی؟ من ریزش مو شدید شیردهی داشتم با زینک پلاس خیلی بهتر شد

سبوس برنج بخور یه پوست قهوه ای رنگ روی برنج که تو برنج کوبی جداش میکنن اونو بگیر از عطاری یا برنجکوبی بپاش رو برنجت یا با اب قاطی کن بخور خیلی جوابه

همه ی ما درون خود یک دیکتاتور داریم...🥀

منم بخدا کاربر پسرم چیکار کنیم راهی دارید ؟؟؟

من برام دکتر آمپول بیاکتو و بپاکتو نوشت از هر کدوم ۱۰ تا جمعا ۲۰ عدد هفته ای یکی از هرکدوم تا الان ۵ تاشو از کدوم زدم فرق سرم ور و بسته تر شده قبلا خیلی باز بود توام برو از داروخانه بخر بزن هرهفته واقعا عالیه قیمتشم حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰ بود وقتی خریدم

من دو دوره ریزش شدید گرفتم هر دو دوره رفتم مزوتراپی خداروشکر قطع شد.

ببین یعنی سری دوم اینقدددد وحشتناک بود که دست میزدم دسته دسته مو میریخت. الان مزوم ۶ جلسش تموم شده و ریزش خداروشکر قطع شده... توام اگر میتونی حتما برو قرص اهن یچ اثری نداره