2777
2789

با یک بنده خدایی که نزدیکمم هست رفته بودیم خرید مانتو بعد میگفت خوش به حالت هرچقدر بخوای میتونی مانتو کوتاه بخری و بپوشی و زشت نیست برات (من تا حد ممکن سعی کردم با ادبیات مناسب سایت بیان کنم) ولی مثلا من نمیتونم و...

و اینارو با خنده میگفت خب حقیقتا من یا هر فرد لاغر دیگه که از این دست حرفها میشنویم خوشحال نمیشیم از شنیدنش😐💔

بعد یک بار رفته بودیم یک مطبی لازم بود دور شکم رو بگیرن بعد خانومه یکم با عجله گرفت نمیدونم دقیق چند گفت ولی حدود ۱۰ سانتی بیشتر عددشو به دست آورد و اینکه گفت خانومم شکمت بزرگه چرا به فکر لاغری نیستی و... بعد همونجا اون بنده خدا گفت کجا شکم من فلان قدره خانوم شما عجله نداری معلوم نیست حواست کجاست بده خودم بگیرم...با ناراحتی هم گفت...بعد تا مدت ها داشت ازش انتقاد میکرد که طرف شعور نداره و همینجوری به ملت میگه چاقی و...همه ام که میشنیدن این ماجرارو بهش حق میدادن...سوال اینجاست همون خانوم به منم گفت ای بابا تو هم که یه پاره گوشت به تنت نیست اصلا چیزی میخوری در روز و...حالا من که اینارو تعریف میکنم واسه بقیه میگن راست میگه دیگه اصلا خوب نیست انقد استخونی و...

نمیفهمم این حجم از دوگانگی رو؟ چرا اکثرا به این فکر نمیکنن که این حرفای به ظاهر از سر دلسوزی شون ممکنه برای ماهم ناراحت کننده و تخریبگر باشه😐

حس هایی هستند که نام ندارند...                                نگران نیستی، اما آرام هم نیستی                                 غریب نیستی، اما اهل اینجا هم نیستی                               نه دلت میخواهد بمانی، نه آرزوی رفتن داری                   دلت میخواد جایی که هستی نباشی،                                اما جای دیگری هم نباشی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همين مشكلو دارم😒😒

باید یه کمپین حمایت از لاغرا ها بسازیم با این عنوان که لطفا دست از تیکه انداختن به اسم دلسوزی برداریددددد

حس هایی هستند که نام ندارند...                                نگران نیستی، اما آرام هم نیستی                                 غریب نیستی، اما اهل اینجا هم نیستی                               نه دلت میخواهد بمانی، نه آرزوی رفتن داری                   دلت میخواد جایی که هستی نباشی،                                اما جای دیگری هم نباشی!

هر طور باشی مردم دنبال ایرادن.بس که فضولن

دقیقا به همه چی کار دارن

رو مخ ترین چیز اینه که گاها اسم دلسوزی و نصیحت میزارن رو طعنه هاشون

هیچوقت به آدم لاغر یا چاق ایراد نمیگیرم یعنی بمن مربوط نیسولی شاید بخاطره اینه که چاق شدن راحتتره ول ...

اتفاقا اصلا چاق شدن واسه کسی که لاغره راحت نیست

یعنی کسی که چاقه رژیم بگیره راحت تره تقریبا تا کسی که لاغره بخواد چاق بشه با ورزش و رژیم

__ 🦢🤍

باید یه کمپین حمایت از لاغرا ها بسازیم با این عنوان که لطفا دست از تیکه انداختن به اسم دلسوزی برداری ...

آره دقیقا

مخصوصا وقتی میگن چرا هیچی نمیخوری؟!!!

نمیدونم در جواب چی بگم 😑😑😑

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
بعضیا ام هستن از سر حسادت میگنمورد زیاد بوده ک توی جمع بهم گفتن واییی انقدر لاغری خوب نیس اومدن بعد ...

چقدددد ضایع بوده طرف😂😐 اینجور آدما خیلی بدجنسن

خب که چی این حرف

مریضن بقران

__ 🦢🤍

وای اره دیدم ازین بیشعورا.. با این که طرف مربی بود نزدیک ۲۰۰ کیلو بهش میخورد وزنش باشه از لاغری من انتقاد میکرد.. حالا انگار خودش خیلی نرمال بود

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

هیچوقت به آدم لاغر یا چاق ایراد نمیگیرم یعنی بمن مربوط نیسولی شاید بخاطره اینه که چاق شدن راحتتره ول ...

افرین خودتتونم گفتین لاغری هم وقتی ارثی باشه بی اشتهایی ارثی باشه سخت نیست عملا کاری از دستت بر نمیاد...