javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 عنوان ویار لعنتی من دیگه نمیکشم 48 بازدید | 3 پست بارداری عزیز چجوری تحمل میکنید ؟من کم اوردم واقعا خل و چل شدم زندگیم مختل شده باز اگر با برنامه قبلی بود یکم بنظرم تحملش راحت تر بود الان انگار افتادم وسط قفس تنگ و هی بالا میارم ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟ 1404/11/04 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 به معنای واقعی دارم روانی میشمکاش بخوابم هر وقت ویار تموم شد بیدار شماز کل زندگی و بوها و آدما بدم اومده ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
نارینم عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 4092 انشالله که برا شما مدتش کوتاه باشهمن اتاق عمل رفتنی حالت تهوع داشتماگه سیرابی دوست داری بخور،میگن خیلی خوبه برا اینجور مواقع
javaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5799 انشالله که برا شما مدتش کوتاه باشهمن اتاق عمل رفتنی حالت تهوع داشتماگه سیرابی دوست داری بخور،میگن خی ... اگر بخواد ادامه پیدا کنه باید ببرم ببندم امین آبتد دیگه اعصاب برام نمونده ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟