2777
2789
عنوان

از این سایت به هیییچ وجه خرید نکنید

267 بازدید | 20 پست

من اغلب خریدام رو اینترنتی میخرم اغلب هم راضیم یعنی تاحالا نشده بود کسی پولمو بخوره

یک ماه پیش میخواستم لوازم ارایش بخرم(از شانسم یکم پول جمع کرده بودم و گفتم لوازم ارایش برند بردارم)

گشتم تو فروشگاهای اسنپ!! دقت کنید اسنپ! و یه سایتی به نام نارنج که محصولات اورجینال با قیمت تقریبا منصفانه تری نسبت به بقیه داشت رو انتخاب کردم و خیالمم راحت بود که خب این فروشگاه رو اسنپ تایید کرده که داخل لیست فروشگاهاش هست

منم با خیال راحت سایه و تینت و کانسیلر و ...همه رو شیگلم برداشتم و پولشم یه جا با درگاه خوده سایت پرداخت کردم

سایت هم نماد اعتماد داشت

گذشت و گذشت هیچ کدی برای من نیومد

گفتم خب بخاطر شرایط که بعدش پیش اومد عادیه پیامک نمیاد

گفتم بذار تماس بگیرم

یک ماهه من هر روز تماس میگیرم با شماره موبایل داخل سایت و خاموشه

چت انلاین داخل سایت رو کسی پاسخگو نیست

پیام گذاشتم داخل سایت بازم کسی جواب نداد

دیگه مطمعن شدم کلاهبرداریه

اسنپ هم فقط گفت متاسفم به ما مربوط نیست و کاری نمیتونیم انجام بدیم

واقعا اسنپ نباید فروشگاهایی ک معرفی میکنه رو لاقل از یه صافی رد کنه؟ یا یه نظارتی داشته باشه؟

💔ایکاش برای بار اول اینجوری ریسک نمیکردی

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم از اسنپ از سایت وی آر کالا خرید کردم

ی لباس آشغالی فرستاد برام بو نفت خفه م کرد

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

عجیبه نمیشه که الکی نماد اعتماد داشته باشه

الان سرچ کردم دیدم تو نی نی سایت یکی دیگه هم از این فروشگاه خرید داشته و براش محصول تاریخ مصرف گذشته فرستادن

سایت نارنج دات سی او

icon ولی حتما شکایت کن منم یبار پولم خورده شد که نادانی خودم بود واقعا...از یه کانال تلگرامی بود...

مناسفانه چون میگیم چیزی نبوده پولش و حوصله شکایت نداریم این حروم خورا روز به روز کله گندهتر میشن و تو این وضعیت جیب مردمو خالی میکنن