2777
2789
عنوان

از سوتی های آشپزی تون بگید

148 بازدید | 15 پست

اول خودم یدونه میگم🤦🏼♀️

من ۱۵ سالم بود دختر عمم ۱۴ و قرار شد ما غذا درست کنیم

عدسی درست کردیم که عدس و ۲ ۳ کاسه ریختیم بدون جدا کردن سنگ و اینا 🫤 (خداروشکر زیاد سنگ نداشت) بعد آب هم خیلی زیاد ریختیم خیلی زیاد جوری که انگار برای ۳۰ ۴۰ نفر غذا گذاشتیم پیاز هم ۴ تیکه میکردیم مینداختیم منم رفتم زردچوبه اوردم خالی کردم همشو با نمک و ... سر این مشقت ها دخترعمم که فهمید خراب شده خانم قهر کرد رفت کنار که من درست نکردما نندازی گردن من و گفتم نخیر هر دوتا باهم پختیم بیا جلو ببینم

این پخت خیلی بد بود ولی قابل خوردن بود 🫡 و هیشکی نخورد و مجبور شدیم خودمون صب تا شب بخوریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولبن بار که اشپزی کردم مامانم خونه نبود منم اوردم برنج خیس کردم کته درست کنم توش نمک نریخته بودم داداشم انقدر مسخرم کرد منم مجبور شدم همشو بریزم تو سطل اشغال 🥴

سپهر بابا کجایی بابا 💔 مانی بابا ، تو برو منم میام 💔 مبین مادر من پتو میکشیدم روت سردت نشه 💔 بچه ها بهم نخندینا 💔 مادر من گشنمه ، حدیث من گشنه رفت 💔 بارون اومدو یادم داد 💔 من ... من تو این دستا تن بی جون پروین رو گرفتم 💔 بچه ها کمک ناموسا کمک 💔 🖤🖤🖤🖤😔😔😔. من دختر کوروش شاه شاهانم 👑☀️🦁

اولبن بار که اشپزی کردم مامانم خونه نبود منم اوردم برنج خیس کردم کته درست کنم توش نمک نریخته بودم دا ...

اولین آشپزی من تخم مرغ بود نمیدونستم باید روغن بریزم مامانم خونه نبود گشنمه بود وای گذاشتم تابه حلبی گرم شد تخم مرغ زدم تخم مرغ آتیش گرفت بخدا داد زدم دویدم اونور خیلی بد بود مامانم نمیومد آتیش میگرفت خونه