2777
2789

داداشم یه مدت گفت فلانی رو احساس کردم بهش علاقه دارم یه مدت باهاش حرف زدیم بعد اومد با من در جریان گذاشت که میخوام بدونم چطور آدمیه با چند در ارتباط بوده اگه دو سه نفر باشه مهم نیست منم راستشو گفتم گفتم تا من میشناختمش ۷ ۸ تایی عوض کرده بود دیگه نمی دونم بعد من با چندتا بوده الان داداشم دیگه رابطشو باهاش قطع کرده همکلاسیم میگه تو آدم فروشی شما باشین برا آینده داداشتونو دروغ میگید؟

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ت خودت تا حالا با کسی نبودی؟؟

من با یه نفر بودم همونم الان شوهرمه با هرکی از راه می رسید که نبودم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی

ولی باید دید داداشم با چندتا بوده

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
شما حقیقتو گفتی دیگه پس نباید چیزی اذیتت کنه.

من که نرفتم پیش همه بگم بشم آدم فروش خب برادرم حق داشت بدونه شاید اصلا میخواست باهاش ازدواج کنه و قضیه جدی شد

باید راستشو میگفتی خوب کاری کردی

یکمی عذاب وجدان داشتم خواستم بدونم شما می بودید چیکار میکردید خوبه پس خیالم راحت شد

پس اگه نمیگفتی داداشت حیف بود واقعا

آره دوست ندارم دوستای داداشم پشت سرش مسخرش کنن حق داشت بدونه