2777
2789
عنوان

خانواده

203 بازدید | 12 پست

اونایی که تو زندگیشون خانواده خودشون یا خانواده شوهرشون باعث اختلاف میشن لطفا کمک کنن

من توی تاپیکای قبلی گفتم سر خونه یه اختلاف بین بابام و شوهرم افتاده و چند روزه بابام قهر کرده ولی ازاینور منو نسبت به زندگیم سرد میکنن

که شوهرت یه خونه خریده اینجوری شده

تورو ولت میکنه دراینده

خیانت میکنه بهت

اذیتت میکنه دراینده

و ازاین حرفا

که من الان که شوهرمو میبینم واقعا اینجوری نیست یعنی من چیزی تواین۵سال ندیدم که بگم اره ولی بااین حرفا منو میترسونن میگم شاید تجربشون بیشتره بهتر من متوجه میشن

تورو خدا راهنماییم کنین حالم خیلی بده

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجه نکن به حرفاشونسعی کن اصلا از این بحثا نشه بگو دیگه از این حرفا جلوم نزنین خوشم نمیادانرژی منفی ...

اصلا مگه اونا خدان که اینجوری حرف میزنن؟

جالب اینجاست من خودم چندین بار تاحالا پیامای بابام رو با زنای دیگه دیدم که داشته لاس میزده

همینا جدا بشی هزارتا سرکوفت میزنن سر سوزنیم حمایتت نمیکنن .

به هیچ کدوم اجازه بی احترامی به طرف مقابل رو نده

اونفدرم نرو خونشون که بحثو به اونجا بکش سریع بلند و برو خونت

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

همینا جدا بشی هزارتا سرکوفت میزنن سر سوزنیم حمایتت نمیکنن .به هیچ کدوم اجازه بی احترامی به طرف مقابل ...

وقتی ما ازدواج کردیم شوهرم درس میخوند و چیزی نداشت

خودش تلاش کرد و کم کم زندگیشو ساخت

بعد بابام دیشب میگه من ادمش کردم و وقتی چیزی نداشت دختر بهش دادم و به خاطر من گنده شده!

شما نباید با حرف خانوادت از شوهرت سرد شی عزیز

شوهر جای خود و خانواده هم جای خود

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

وقتی ما ازدواج کردیم شوهرم درس میخوند و چیزی نداشتخودش تلاش کرد و کم کم زندگیشو ساختبعد بابام دیشب م ...

مگه بابات بهش پول داده ؟؟

ببین پیش شوهرت از خانوادت بد نگو و پرروش نکن اجازه بدگوییم بهش نده خودتو بی طرف نشون بده

پیش خانوادنم همینطور

با طناب خانوادت نرو تو چاه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

مگه بابات بهش پول داده ؟؟ببین پیش شوهرت از خانوادت بد نگو و پرروش نکن اجازه بدگوییم بهش نده خودتو بی ...

هیچییی حتی یه قرون هم ندادن تاحالا

به غیر جهیزیه که بهم دادن که هرسری هم منتشو میذارن سرک