2777
2789
عنوان

سیتالوپرام

46 بازدید | 7 پست

بچه ها کسی سیتالوپرام میخوره؟ نتیجه گرفتید؟

دکتر برای افسردگی و اضطراب بهم داده بنظرتون نتیجه میده؟

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

من میخورم هنوز نتیجه ای نگرفتمالبته رو هرکسی متفاوته

چند وقته میخوری ؟عوارضی داشته برات؟

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته میخوری ؟عوارضی داشته برات؟

اول اس سیتالوپرام میخوردم اون تقریبا عوارضش کمتر بود.اینو دوماه خوردم نتیجه ای نداشت

الان یه ماهه که سیتالوپرام میخورم خیلی اذیتم کرده البته نمیدونم عوادض سیتالوپرام بود یا قطع قرصای قبلی ولی خیلی سرگیجه و حالت تهوع و بیحالی داشتم

اول اس سیتالوپرام میخوردم اون تقریبا عوارضش کمتر بود.اینو دوماه خوردم نتیجه ای نداشتالان یه ماهه که ...

منم میخورم خیلی بی حال میشم بدنم قشنگ حس ضعف داره و خیلییی خوابم میگیره نمیدونم حالا عادت میکنم بهش یا نه

دقیقا منمالان بهتر شدم ولی دو هفته اول خیلی بد بود

امیدوارم مشکلت حل بشه زودتر