life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 عنوان سیتالوپرام 46 بازدید | 7 پست بچه ها کسی سیتالوپرام میخوره؟ نتیجه گرفتید؟ دکتر برای افسردگی و اضطراب بهم داده بنظرتون نتیجه میده؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1404/11/04 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 من میخورم هنوز نتیجه ای نگرفتمالبته رو هرکسی متفاوته چند وقته میخوری ؟عوارضی داشته برات؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
yaaldaa00 عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 202 چند وقته میخوری ؟عوارضی داشته برات؟ اول اس سیتالوپرام میخوردم اون تقریبا عوارضش کمتر بود.اینو دوماه خوردم نتیجه ای نداشتالان یه ماهه که سیتالوپرام میخورم خیلی اذیتم کرده البته نمیدونم عوادض سیتالوپرام بود یا قطع قرصای قبلی ولی خیلی سرگیجه و حالت تهوع و بیحالی داشتم
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 اول اس سیتالوپرام میخوردم اون تقریبا عوارضش کمتر بود.اینو دوماه خوردم نتیجه ای نداشتالان یه ماهه که ... منم میخورم خیلی بی حال میشم بدنم قشنگ حس ضعف داره و خیلییی خوابم میگیره نمیدونم حالا عادت میکنم بهش یا نه مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
yaaldaa00 عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 202 منم میخورم خیلی بی حال میشم بدنم قشنگ حس ضعف داره و خیلییی خوابم میگیره نمیدونم حالا عادت میکنم بهش ... دقیقا منمالان بهتر شدم ولی دو هفته اول خیلی بد بود
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 دقیقا منمالان بهتر شدم ولی دو هفته اول خیلی بد بود امیدوارم مشکلت حل بشه زودتر مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است