2777
2789
عنوان

پول همه چیزه 🙂

300 بازدید | 23 پست

خیلی سربسته بخوام بگم یچیز خیلی خیلی مهمی قبول شده بودم بعد هیچ کس برام جشن نگرفت خواستم چهارتا چیز بخرم برای خودم ک درنهایت چیشد؟

گفتن پولارو خرج این چیزا نکن؛))))

حالم بهم میخوره از بی پولی

حاالا خداروشکر هیچ وقت چیزی نخواستم ولی وقتی میخوام یجوری باهام رفتار میشه انگار توارزش این چیزارو نداری:)

همسنای من مدام درحال این کافه اون کافه رفتن ولباس خریدن و فلان اونوقت من باید بشینم تماسا کنم

میوونین چی بیشتر فشارمیاره؟

اینکه اونایی هم ک ندارن یکار نمیکنن ک طرفسون احساس کمبود کنه یاحداقل بااهاش مهربونن

نه منی که مستقیم میذارن کف دستم

:)

همیشه مثل یه سگ باید درس بخونم بااین ک همیشه خوب بودم توی همه چیز

ظهرم خوبه اخلاقم بخدا توی این وضعیت گوه خوبه ولی ارزشی ک برام قائل میشن چی؟ صفره صفر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عین خودتم لباس سالی ی دست تفریح و کافه با دوستا ک تعطیل با خانواده هم فقط 13 بدر خیلی شرایط اقتصادی بده خیلیییی

انشالله میرم سرکار کم کم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

نمیدونم کی به این عقیده برسی . من شوهرم خیلی پولدار بود خونه شیککک داشتیم وسائل شیک طلا همه چی

ولی معتاد بود خیانت کرد منم همه چیو ول کردم اومدم خونه پدرم روستا . باور کن پول همه چیز نیست اول دعا دلت خوش باشه

توام باید مثل بقیه بشه اخلاقت تا به توام احترام بزارن

من اخلاقم هرجا میرم همه ازم تعزیف میکنن

از ظاهرم تعریف میکنن از اینکه رشته ای ک میخونم خوبه ازم تعریف میکنن

اما من یه بی پول بدبختم ک شانس نداره