2777
2789
عنوان

میمونین یامیرین

141 بازدید | 11 پست

بچها خاهش میکنم ج بدین خیلی نیاز دارم

بچها شوهرمن صفات بد تا ۳ماه قبل فک میکردم فقط بددهن شدید دسبزن خسیس بددل شکاک محدودکردنمه ولی تازکیا فهمیدم خیانت جنسی هم میکرده....اونم بازن پولی...کسی ک یع قرون بم دادنی جونش درمیاد هرازگاهی پول میزده میرف پیش زن خراب.....

یه پسربچه هم دارم

...خودمم فوق دیپلمم میتونم ادامه بدم استعدادزیادی هم ب ارایشگری دارم این نمیزاره برم

کلا مث روانیاس درجا قاطی میکنه فش میده بددهنی نیکنه اونم شدید ....

نمیدونم برم یابمونم ولی میدونم خوب نمیشه هیچ بدترم میشه

تازه بافامیل متاهلشونم چنبار چت سک....س کرده....

حالا نمیدونه اینارو میدونم ....بدونه هم یااززیرش درمیره یا طلبکارمیشه میدونم....

اینم بگم ازش سرترم همه میگن ۱۲سالم فاصله سنی داریم

چیری ک میسوزم بخاطرش اینه من هیچ ب این بچش حیفش نیومد از دهن گلوبچش زد دادب زن خراب ک سنش ۴۰ ب بالاس....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگ خانوادت پشتوانه تن برو

این زندگی ک ساخته برات ارزش نداره بسوزی ب پاش

و ناگهان نوبت تو می شود و خداوند با دستانی پر از نور تمام نبودن ها را جبران می کند.بمان در ایمان ،حتی وقتی چیزی نمی بینی 📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌

عشقم دل به چیه این بستی؟من با یدونه از اینایی که گفتی نمیتونم کنار بیام چه برسه به همش...

زندگی یک وطن بهم بدهکاره که توش فقط به زندگی فکر کنم نه به وطن🖤«فرزند ایران و جانفدای میهن»