2777
2789
عنوان

قرص کافئین

49 بازدید | 14 پست

بچه ها من خیلییییییی کم انرژی ام خیلی . یعنی از صبح تا 8 شبم یه سره بخوابم بعد پاشم بازم خوابم میاد و میتونم بخوابم . معمولا در طول روز درحال خمیازه کشیدن و چرت زدنم . ازمایشم دادم هیچ مشکلی نداشتم کم خونی و کمبود اهن و ... نداشتم

امروز قرص کافئین خریدم میخوام بدونم شما استفاده کردید ؟ روتون اثر داشته ؟ اثرش چندساعته ؟

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین قرص کافئین اینجوریه ک یهو مثلا ی روز کاملا سرپایی و پر انرژی بعد یهو میندازتت من دونه قهوه تلنت ...

من قهوه میخورم همه جورشو خوردم اتفاا ربوستا هم میگم برام زیاد قاطی کنه . یبارم خودش 80 20 داد . اثر نمیکنه روم اصلا

انواع قهوه ها و نسکافه هارو از مغازه ها و مارکای مختلف امتحان کردم روم اثر نکرد

اسپرسو ترک علی کافه نسکافه گلد همرو امتحان کردم

والا من 30 تاییشو 150 خریدم مارکش فارویتامه

کنکوری هستی شما؟

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من قهوه میخورم همه جورشو خوردم اتفاا ربوستا هم میگم برام زیاد قاطی کنه . یبارم خودش 80 20 داد . اثر ...

ببین منم عین توام ینی قهوه میخورم ممکنه بعذش بخوابم حتی

ولی این تلنته خ برا من جواب بود گفتم حالا شاید ب توام بسازه

من قرص کافئین رو خوزدم تپش و .. گرفتم

ببین منم عین توام ینی قهوه میخورم ممکنه بعذش بخوابم حتی ولی این تلنته خ برا من جواب بود گفتم حالا شا ...

منم امتحان کردم اونی که گفتیو اثر نمیکنه

حتی یبار کوک اسپرسو خوردم اصلا نمیدونم بدنم چرا اینجوریه

اره امسال کنکور دارم . 1405

منم

صبحانمیتونی بیدار شی؟ اگه این قرصه تاثیری رو انرژیت داشت تروخدا ب منم بگو

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

من قهوه میخورم همه جورشو خوردم اتفاا ربوستا هم میگم برام زیاد قاطی کنه . یبارم خودش 80 20 داد . اثر ...

وی منم

منمصبحانمیتونی بیدار شی؟ اگه این قرصه تاثیری رو انرژیت داشت تروخدا ب منم بگو

وای منم صبحا نمیتونم زودتر از 8 پاشم و شبا دیرتز از 11 نمیتونم بیدار بمونم

اره حتما میگم بهت

وای منم صبحا نمیتونم زودتر از 8 پاشم و شبا دیرتز از 11 نمیتونم بیدار بمونماره حتما میگم بهت

من توعم یا تو منییی؟؟؟؟مرسی♡

منم امتحان کردم اونی که گفتیو اثر نمیکنهحتی یبار کوک اسپرسو خوردم اصلا نمیدونم بدنم چرا اینجوریه

اهه پس بهت نمیسازه

حالا مال من اینطوریه ک بجا اینکه انرژی بگیرم

دست و پام یخ میکنه و ی اضطراب بدی ب جونم میفته حتی اگه تپش نگیرم