2777
2789
عنوان

یعنی برام جبران میکنه

52 بازدید | 13 پست

میخوام واسه دوستم تولد بگیرم همش تو ذهنمه نکنه اونجوری که من میخوام سوپرایزش کنم واسه تولدش، اون واسه من ذوق نداشته باشه و واسه تولدم هیچ کاری نکنه و بخوره تو پرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر من به هرکسی زیاد کار انجامبدی نمیتونه همون کاروواست بکنه بهت بدی میکنه عوضش

من اینو از عزیز های زندگیم دیدم چه برسه به دوست

تعادل نگه دار

تعادل به سمت پایین

انتظار ادم هاروزیاد نکن از خودت

وقتی برای کسی کاری رو انجام میدید توقع جبران نداشته باش، تا اگر خودش جبران کرد بیشتر ذوق کنی

این به حرف درسته ولی هرچقدر برای کسی کاری کنیم از ته دل باشه

باز اگر اون یه قدمکوچیک حداقل برات بر نداره فکر میکنیاونقدر که توواسش بودی اون واست نبوده

من خودم واسه خواهر زادم یک سالی هفتاد وپنج میلیون کادو خریدم سه چهار سال پیش

خواهرم همون سال حتی روز تولدم نیومد و جلو چشمم فردا رفت به همسایه مون که تولدش بود کادو داد.

این به حرف درسته ولی هرچقدر برای کسی کاری کنیم از ته دل باشهباز اگر اون یه قدمکوچیک حداقل برات بر ند ...

وای چه کار بدی کرده! آخه چرا؟ منم بودم خیلی خیلی ناراحت میشدم، حق داری والا

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من والا همیشه برای همه با جون و دل مایه میزارم ولی کسی کاری واسم نمیکنهدیگه اینو خودم میدونم

متاسفم برای آدمهایی که قدر محبتت رو نمی دونند، ان شاالله خدا خودش برات خوبی هاتو جبران کنه ❤️

متاسفم برای آدمهایی که قدر محبتت رو نمی دونند، ان شاالله خدا خودش برات خوبی هاتو جبران کنه ❤️

من افسردگی شدید گرفتم ابروهامو میکنم مژه هامو میکنم

من خیلی احساساتی ام دوست داشتن رو دوست دارم و دوست داشته شدن رو هم همچنین

ولی فقط دوست داشتم خانوادم رو

نمیگم دوستم ندارن شایدم دارن

ولی من ندیدم کاری واسم کنن

ولی خدا از نظر مالی هوامو داشته همیشه

شاید میدونسته من کسی رو ندارم

من افسردگی شدید گرفتم ابروهامو میکنم مژه هامو میکنممن خیلی احساساتی ام دوست داشتن رو دوست دارم و دوس ...

چه بد خیلی ناراحت شدم برات ، بازم خدا رو شکر که خدا هواتو داشته

ان شاالله همیشه همین قدر خوب و مهربون بمونی و بقیه هم قدردانت باشند ♥️

وقتی برای کسی کاری رو انجام میدید توقع جبران نداشته باش، تا اگر خودش جبران کرد بیشتر ذوق کنی

من انتظار جبران اون کارو ندارم، انتظار جبران دوست داشتنم رو دارم

من انتظار جبران اون کارو ندارم، انتظار جبران دوست داشتنم رو دارم