2777
2789
عنوان

دارم از درون منفجر میشم

878 بازدید | 57 پست

بذارن داستانمو اول بهتون بگم

دقیق دو سال پیش تو همچین روزی باهاش اشنا شدم و به مرور باهم رفتیم تو رابطه و تو این مدت سه بار خیانت کرد و بار اخر دوماه طول کشید تا بهش برگشتم

تو این دوماه هر روز پیام میداد و از دلتنگیاش و ارزوهاش میگفت ولی وقتی بهش نزدیک تر شدم یهو گفت بهتره جداشیم چون قرار نیس ازدواج کنیم گفتم چرا نمیتونیم ازدواج کنیم گفت چون خیانت کردم بهت تو زندگیمون مشکل ساز میشه و اینکه خانواده تو خیلی سطح بالاتری نسبت به ما دارن و از اول دوستیمونم نگفتیم که باهم ازدواج کنیم

منم گفتم دوست دارم و حاضر نیستم ازت جداشم تو هم اگه نداشتی چرا این دوماهه اونقدر تلاش کردی برگردم و اون گفت هنوزم دوستت دارم ولی صلاحمون اینه الان من چیکار کنم بچه ها ؟ دارم میمیرم همش تودمو میبرم زیر سوال که چرا اون دوماهه که اونقدر محتاجم بود زودتر نبخشیدمش

با اینکه خیانت کرده بازم دوسش داری؟

یه موجود با موهای آبی، دارای معده درد ابدی، دارای سردرد های همیشگی با کلی درس اوار شده رو سرش (اگه نظری دادم که باب میلت نبود لطفا لبخند بزنو رد شو) راستی کی گفته دهه هشتادیا گودزیلان؟ خیلیم خوبیم ایح ایح

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قصد التماس کرد بهت کلی عشق داد بعد ولت کرد تا محتاجش بشی

این یه تکنیک کثیف روانشناسیه

از اولم نمیخواست بهت برگرده خواست تموم کننده اون باشه

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

الان باید عذاب وجدان داشته باشی که چرا اصلا بخشیدیش

چرا خودتو کشیدی پایین

ببین ی چیزی بگم مردا ذاتشون کلا همینه وقتی کنارت نیستن موس موس میکنن وقتی قهرمان هی دنبالتن تا برگردی

وقتی برگشتی میرینن بهت

ول کن

ادم سطح پایین و

دکمه س ی ک ش و بزن بره

حالت خوبه؟ بگو به درک و با یه پسر همسطح خودت و خانوادت آشنا شو .تودوستی که اوج خواستن هست ۳ بار خیانت کرده .حتما بعدا میاره تو خونه .میخوای با یه بچه برگردی خونه بابات؟

خیانت قابل بخشش نیست! چرا خودتو کوچیک میکنی؟ دوست داری وقتی ازدواج کردی یکی بهت خیانت کنه؟

اگه یکی یکبار بهت خیانت کرد مشکل اونه، اگه بار دو و سوم رسید، مشکل از توئه که انقد خودتو بی ارزش میدونی که میذاری بهت خیانت کنن

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده