2777
2789

بچه ها اول بگم من از مرداد تا شهریور سه تا اورژانسی خوردم بعدش پریود نمیشدم مهرماه رفتم دکتر ازمایش تیتر بتا نوشت ازمایش دادم گفت حامله نیسی ولی سونو هم برو که ممکنه اشتباه باشه ازمایش ولی گفت بخاطر قرص تاخیر تو پریود تا چند ماه طبیعیه.من بعد اون دیگه جلوگیری داشتم ولی الان از اولین روز اخرین پریودم ۳۲ روز میگذره همش استرس دارم که نکنه حامله باشم.بنظر شما ممکنه؟

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل👌🏻✌🏻

عزیزم این همه اورژانسی نخور خیلییییی خطر داره

من مجردم ولی مثل احمقا چون پریود نمیشدم و قرار بود برم سفر اورژانسی خوردم که زودتر پریود شم چون میدونستم باعث میشه خونریزی داشته باشم

بعد پدرمو در اورد هفته ای در میان پریود میشدم نخور خیلی بده اصلا افتضاح خطر داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

مامایی؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن

۳ تا اورژانسی :/ یا خدا عزیز من زدی تخمدان رحمت نابود کردی چجوری انتظار داری درست کار کنه ب موقع ام ...

مامایی/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن

نه چ ربطی داره

یه وسال از ماما داشتم به خاطر همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگن اگر مجبور شدی دیگه هیچ راهی نداشتی سالی ۲تا بخور چطور ب فاصله کم ۳تا خوردی بدبخت رحمو نابود کرد ...

نه انتظار بارداری ندارم 😂😂😂

۳ تا اورژانسی :/ یا خدا عزیز من زدی تخمدان رحمت نابود کردی چجوری انتظار داری درست کار کنه ب موقع ام ...

فقط میخام خیالم راحت شه باردار نیستم