2789
عنوان

مادرم

123 بازدید | 13 پست

سلام تورو به خدا جواب بدید تورو به هرکی میپرستین:)

من و کسی که دوسش دارم رفتیم آزمایش ازدواج دادیم تو آزمایش نوشته بود مورفین مورفین شامل تریاک و شیره میشه اما ایشون تا بوی تریاک و شیره بهشون میخوره استفراغ میکنن و لب به سیگار هم نمیزنه و پدرش تریاک میکشه میگه داشتم غذا میخوردم که بوی تریاک پدرم بهم خورده و بخوری شدم آیا این اتفاق ممکنه یا واسه کسی افتاده؟ مادر و خواهرمم دلمو میسوزونن میدونم اهل این کارا نیست:)

خواهشاً یه چیزی بگین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه امکان نداره

مسکن نخورده ؟

یعنی چی بوی تریاک بهم خورده آخه ☹️

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
چی بگیم اخه ازمایشا دیگه دروغ نمیگه ک اگه میخوای ی عمربدبخت بشی با اینکه پدرشم تریاکیه میدونی ازدواج ...

میدونی درسته پدرش اینجوریه اما بوی تریاک بهش میخوره استفراغ میکنه

چی بگیم اخه ازمایشا دیگه دروغ نمیگه ک اگه میخوای ی عمربدبخت بشی با اینکه پدرشم تریاکیه میدونی ازدواج ...

میدونی درسته پدرش اینجوریه اما بوی تریاک بهش میخوره استفراغ میکنه مورفین هم تریاکه

مواد دیگه ای هم هست ک مورفین داشته باشه عزیزم فقط تریاک نیس

هشیش شیشه تریاک و شیره مورفینه که هیچکدوم از اینارو نمیکشه میدونم و چون اخیرا سربازیش تموم شده و اونجا تست اعتیاد دادن منفی بوده ،شب روز تو برجک بودن:)

میدونی درسته پدرش اینجوریه اما بوی تریاک بهش میخوره استفراغ میکنه

خودت گول نزن این معتادا ی مارمولکایی هستن فیلمش امیدوارم اشتباه نکنم این همه سماجت توی انتخاب اشتباهت ی عمر پشیمونی ب بار میاره مجردبمونیو پیردختر بشی بهتره ب نظر من

میدونم نیست آدم معتاد حرفش کش داره لاغره صورتش افتضاحه پرخوری داره اما هیچکدوم از اینارو نداره

اصلا به صورت لاغرو صدا کشیده نیست اینا مال کسیه که دیگه تابلو شده اعتیادش ، آزمایش بدادت رسیده

گور نخور وگرنه خودتو بدبخت میکنی