2777
2789
عنوان

خانما یسوال

116 بازدید | 7 پست

من دماغم عمل نیست هیچ جام، نچرالم رنگ کاشت ژلم ندارم ولی می خوام مزو تراپی برا موهام برم کم پشتن و فشیال میرم برا جوشهام

بنظرتون چون عمل ژل کاشت اینا ندارم قشنگ حساب نمیشم دیگه؟؟؟ 17سالمه

شما ها بگید چه عملایی کردید؟؟ بینی فک لیفت شقیقه پروتز سینه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

تو چرا انقد بفکر عملی؟؟؟

سنی نداری

اگر مشکلی نداری دست ب هیچ جان نزن طبیعی خیلی قشنگ تره

من بینی عمل کردم چون خیلی بزرگ بود

لبامو ژل زدم چون مثه خط بود اصن نداشتم

چشمامو بلفارو کردم چون پف شدید پشت پلک داشتم

من ۳۴ سالمه

اگر مشکل نداشتم هیچ کاری نمیکردم

بیخودی نرو زیر تیغ و آمپول اگر نیازی نداری

تو چرا انقد بفکر عملی؟؟؟سنی نداری اگر مشکلی نداری دست ب هیچ جان نزن طبیعی خیلی قشنگ تره من بینی عمل ...

من چشمامم اوکیه لبمم تپله ولی حالت جذابیتو مثلا نداره اون حالته بعد دماغم از بغل عالیه از جلو گندس یکم بقیه میگن نکن نمیدونم..

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا انقد بفکر عملی؟؟؟سنی نداری اگر مشکلی نداری دست ب هیچ جان نزن طبیعی خیلی قشنگ تره من بینی عمل ...

اخه پولش از کجا میاد

الآن زوده بذار ۲۰ رو رد کنی اگر دیدی بینی رو دوس نداری عمل کن

اخه من پوستم کلوئید سازه هیچ جایی رو نمیتونم عمل کنم متاسفانه