2777
2789
عنوان

لاغري😐

215 بازدید | 18 پست

سلام.چطوري ميتونم توي يه ماه ده كيلو كم كنم؟با توجه به اينكه ماه رمضان هم نزديكه

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوراكتم كم كن ورزش كن نميخواد بري باشگاه اگر سرايطشو داري برو ولي اگر نداري نميخواد بري پياده روي تو خونه انجام بده

از اينور به اونور بدو 

كم كم كم كني بهتره تا يهويي 

ده کیلو ضرر داره و معمولا لاغری سریع زودم برمیگرده...اما اگه دلت میخواد با رژیم کانادایی اگه دقیق رعایت کنی کنارشم پیاده روی کنی میتونی این مقدار کم کنی...

یا باید همزمان ورزش زیاد و غذای کم کالری مصرف کنی همرا با خوردنی های چربی سوز مثل چای سبز و زیره و اب کرفس و‌‌.... خاکشیر و تخم شربتی که معده رو پر میکنه....غذاهاتو طبق کالری که دارن انتخاب کن متنوع بخور حتما شیر و ویتامین و میوه بخور آب زیاد بخور....اگه چیزی هوس میکنی یه مقدار کوچیک ازش بخور نزار حسرت تو دلت بمونه بعدا دو برابر میخوری...هر روز یکسان نباشه کالریت یه روز بیشتر یه روز کمتر بخور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز