2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ماه سوم باید مصرف کنم

وای من کسیت دارم ۳ سانت

دکتر گفته باید ۳ ماه مصرف کنی

فعلا ۲۸ تا دونه خوردم پریود شدم

قطع نمیشه خونریزیم

دکتر ترانگزامیک اسید داد هنوز قطع نشده

استرادیول هم دارم میخورم دوروزه ولی اصلا تغییری نکرده

😇

وای من کسیت دارم ۳ سانتدکتر گفته باید ۳ ماه مصرف کنی فعلا ۲۸ تا دونه خوردم پریود شدم قطع نمیشه خونری ...

منم کیست دارم فعلا دارم دروسبلا میخورم بعد از ماه سوم وروژست مصرف میکنم فعلا نخوردم اینو.

ای بابا با خوردنش که نباید پریود بشی بهت یائسگی موقت میده دکترمم به من همینو گفت گفت سه ماه پریود نمیشی و تخمدانهاتو به حالت خواب میرن تا کیستت آب بشه ولی لکه ببنی رو داری و نگران نشو.

با دکترت دوباره تماس بگیر

منم کیست دارم فعلا دارم دروسبلا میخورم بعد از ماه سوم وروژست مصرف میکنم فعلا نخوردم اینو.ای بابا با ...

دکتر هم به من گفت پریود نمیشی

ولی شدم حالا قطع نمیشه😭😭😭

بهم گفته بود ۸تا از ترانگزامیک اسید بخور اگه قطع نشد استرادیول رو بخور

۷ دونه که خوردم قطع شد با مشورت خودش قرص رو قطع کردم یک روز خونریزی نداشتم ولی باز دوباره خونریزیم شروع شد دوباره ترانگزامیک رو شروع کردم همراه با یکی استرادیول فعلا دو روزه دارم استرادیول رو نیخورم قطع نشده حتی کمم نشده

😇

دکتر هم به من گفت پریود نمیشی ولی شدم حالا قطع نمیشه😭😭😭بهم گفته بود ۸تا از ترانگزامیک اسید بخور ا ...

اخی عزیزم نگران نباش حتما برو حضوری مطبش .

استرس داشتی؟عصبی شدی؟

چسبندگی رحمم داری؟ کلا یه دونه کیست داری؟

عفونت هم داشتم ولی هیچ علائمی نداشتم

همینطوری رفتم دکتر معاینه شدم و ناراحتی از درد شکم حین پریودی داشتم

اولک معاینه کرد گفت عفونت داری

بعد سونورفتم ک گفت کیست داری

حتی پریودی هام دقیق بود

😇