2777
2789
عنوان

چی می زنن

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست
دقیقا شاغل بودن خیلی خوبه مخصوصا برای زنا ولی متاسفانه اگه شوهره سو استفاده گر باشه همه خرج زندگی می ...

اره بنظرم باید همون اول مردی که چشمش پی پول زن هست رو انداخت دور وگرنه ادمو نابود میکنه

بخدا قسم من ۱۶ سالم بود تازه فهمیدم رابطه جنسی چیه قبل اون زیاد جزییات خاصی اصلا نمیدونستم بعد دهه ن ...

شرایط زندگی آدم تغییر می ده ولی تو دانشگاه ما کسی بوده از روستا اومده با پی دی اف خونده این آدم اگه کتاب جلوش بود تهران قطعا می آورد ولی بازم زندگیشو تغییر داده به جای اینکه بشینه بگه ترشیده ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایط زندگی آدم تغییر می ده ولی تو دانشگاه ما کسی بوده از روستا اومده با پی دی اف خونده این آدم اگه ...

یکیم مثلاون عقلشو ارتقا میده یکیم مثل نی نی سایت جماعت میترسه از ۲۵ سالگی نتونه بچه بیاره

الان این تاپیک امروز سنای ازدواجو ببین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17784701/چند-سالگی-شوهر-کردی

نی نی سایت عهد قاجاره با عقاید عهد دقیانوس یچیزایی میبینی که تو دین یهودیایی که هزار تا قانون هم دارن قفله چه برسه اسلام😑🙄

بعد جالبه همینا میان میگن نی نی سایتیا روشن فکرن و بازن😂😂 بخدا از اینجا بدتر من ندیدم نمیدونم اینا شیشه میزنن یا چی😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بخدا قسم من ۱۶ سالم بود تازه فهمیدم رابطه جنسی چیه قبل اون زیاد جزییات خاصی اصلا نمیدونستم بعد دهه ن ...

منم تا ۱۶ سالگی که گوشی برام نگرفته بودن هیچی نمیدونستم الان میگم کاش تا ۱۸ سالگی برام نمیگرفتن

بچه های الان که از ۳ ، ۴ سالگی گوشی دستشونه با اینترنت نامحدود 😑

بعضیا هم کلا دوست ندارن به خودشون زحمت بدن ، تو اون تاپیک خیلیا بهش گفتن حداقل درستو بخون برای آینده بچه هاتم خوبه هنوز وقت واسه بچه دار شدن داری ، میگفت نه دیر شده پشت سرم حرف درآوردن

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
نی نی سایت عهد قاجاره با عقاید عهد دقیانوس یچیزایی میبینی که تو دین یهودیایی که هزار تا قانون هم دار ...

دقیقا و زره فولادی کردن تو کلمون نمی فهمن از بس تعلق شدم سر چیزای چرت الکی گزارش زدن بلدن چون می دونن حرفشون درست نیست از این نفهمی انگار بهشون مدال می دن

منم تا ۱۶ سالگی که گوشی برام نگرفته بودن هیچی نمیدونستم الان میگم کاش تا ۱۸ سالگی برام نمیگرفتن بچه ...

کاش هیچوقت بیدار نشن از این خواب شیرینشون چون بیدار شن چیزی ندارن و کلی حسرت پشیمونی

دقیقا و زره فولادی کردن تو کلمون نمی فهمن از بس تعلق شدم سر چیزای چرت الکی گزارش زدن بلدن چون می دون ...

عقایدشونو فرو میکنن تو چیز ما به زور بعد که اعتراض میکنی میگن شمااا که میگین باید به عقاید هم احترام بذاریممم🙄😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

عقایدشونو فرو میکنن تو چیز ما به زور بعد که اعتراض میکنی میگن شمااا که میگین باید به عقاید هم احترام ...

خدا نکنه باهاشون بحث کنی از هر راهی برای اثبات خودشون استفاده می کنن و فحاشی و.. این سایت انرژی خواهه

منم تا ۱۶ سالگی که گوشی برام نگرفته بودن هیچی نمیدونستم الان میگم کاش تا ۱۸ سالگی برام نمیگرفتن بچه ...

من گوشی و تبلت داشتم ولی نمیرفتم تو سایتای بد

یسری پیش دوتا دهه نودی نشسته بودم رفته بودن سایتای... بعد من اصلا مونده بودم که یاخداا

با جمله این که وقتی شوهر خرجمونو میده چرا درس بخونیم خودشونو قانع میکنن:/ نمیدونن اگه درس بخونن و به شغلای بالا برسن چه خواستگارای بهتر و پولدارتری میان

عقایدشونو فرو میکنن تو چیز ما به زور بعد که اعتراض میکنی میگن شمااا که میگین باید به عقاید هم احترام ...

اینجا کلا همینه اگه بگی همسایه بغلی ادم کشته سریع میگن به شما چه که زنگ میزنید پلیس بذارید خودشون حلش کنن

من گوشی و تبلت داشتم ولی نمیرفتم تو سایتای بدیسری پیش دوتا دهه نودی نشسته بودم رفته بودن سایتای... ب ...

خدا خودش آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه کاش والدین بیشتر نظارت داشته باشن

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
خدا خودش آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه کاش والدین بیشتر نظارت داشته باشن

الان دیگه اونام عین نی نی سایت شدن کسی بهشون بگه بچت بی ادبه یا خونرو گذاشته سرش میگن به شما چه من هر جور دلم بخواد بچمو تربیت میکنم🦦