2777
2789
عنوان

چی می زنن

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست
من هیجا ندیدم دختر20ساله دنبال شوهر باشه جز تو این سایت

چون شما اطرافیانتو میبینی

مناطق مختلفو ندیدی

اینجا از کل ایران هستن با عقاید و رسم و رسومات خودشون

اره پذیرشش برا ما سخته درکش سخته اما اونا ا نجوری بزرگشدن و با اون جو

هر کس شد مشغول نصیحت به همه اما ز تماشای خودش ، دور شده عیب همه را جار زند هر ساعت بر عیب خودش که می رسد، کور شده. 🖤منم میدونم میگذره ،اما دوس داشتم خوش بگذره🖤

والا بخدا لابد از خدمتکار شدن خوششون میاد 😂

فک کن یارو میگه درسو بیخیال شم شوهر خرجمو بده

پول مفت خب راحته بدست آوردنش

وگرنه میرفتن سرکار ۹ ساعت کار میکردن لش برمیگشتن خونه میفهمیدن چقدر فشار داره

تجربه داشتم که میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا کاری ندارم به اینکه تو سن کم ازدواج کنن کلا طرز تفکر شونو ببین به خودشون تو دهه دوم زندگیشون ...

خب میگم ک اونا اونجوری بزرگ شدن

تقصیر خودشون نیست این باورو بهشون قبولوندن

هر کس شد مشغول نصیحت به همه اما ز تماشای خودش ، دور شده عیب همه را جار زند هر ساعت بر عیب خودش که می رسد، کور شده. 🖤منم میدونم میگذره ،اما دوس داشتم خوش بگذره🖤

خب دارم میگم بعضی روستاها اینجورین. همه جا همه جور فرهنگی هست

درسته ما تو فامیل دورمون همچین کسایی داریم ولی رو بچه هاشون اثر نذاشته یه جایی باید این چرخه بشکنه اینا خودشون دلشون می خواد

فک کن یارو میگه درسو بیخیال شم شوهر خرجمو بدهپول مفت خب راحته بدست آوردنشوگرنه میرفتن سرکار ۹ ساعت ک ...

ولی من دومی ترجیح می دم آدم آزادی داره من مامانم شاغله خیلی کارا می تونه کنه با اینکه له می یاد خونه ولی بقیه منتظرن شوهرشون پول بده با هزار فس فس

فک کن یارو میگه درسو بیخیال شم شوهر خرجمو بدهپول مفت خب راحته بدست آوردنشوگرنه میرفتن سرکار ۹ ساعت ک ...

درسته ولی من خودم حالم بهم میخوره از یه مرد درخواست پول کنم

یا هی دستم جلوش دراز باشه به من پول میدی برم لباس بخرم پول میدی فلان وسیله رو بخرم حالا شام و ناهار و تمیزی خونه به کنار هی یکی باشه بگه این کارو کن اون کارو نکن اینجا برو الان نرو این و بپوش واای دیوانه کنندس

در کوله بار قسمت ما غم فراوان بود؛✨🖤

درسته ما تو فامیل دورمون همچین کسایی داریم ولی رو بچه هاشون اثر نذاشته یه جایی باید این چرخه بشکنه ا ...

کجا زندگی میکنی؟

طرف تو ی روستایز زندگی میکنه ن حق درس خوندن دارن ن کار کردن از ی سنی ازدواجنکنن باید زن دوم یا پیر مرد بشن

ی سریاماز بس خانواده سرکوفت زدن اطرافیانو دیدن تو سن کم ازدواج کردن میترسم جا بمونن

درسته ولی من خودم حالم بهم میخوره از یه مرد درخواست پول کنم یا هی دستم جلوش دراز باشه به من پول میدی ...

منم ولی در کل مرد خوبم هست الان دختر خاله من سرکار نمی ره ولی شوهرش دورش می گرده از بس پول می ده بدون اینکه دهنشو باز کنه ولی من اون آزادی دوست دارم اصلا منتی هم نزاره دوست دارم تجربه کنم شاغل باشم فعال باشم

ولی من دومی ترجیح می دم آدم آزادی داره من مامانم شاغله خیلی کارا می تونه کنه با اینکه له می یاد خونه ...

درسته که مرد خرج خیلی چیزا رو تو خونه برای بچه و زنش میده و تامین گره

ولی بعضیا منتظرن ایفون مدل اخر و طلا ۲ میلیاردی رو طرف براشون بخره

حالا میبینی پسره اونقدرم توان مالی نداره

اینقدرم تاپیک دیدم شوهره به زنش گفته هی ازم پول میکنی :/اینا یه وقتم بخوان طلاق بگیرن یا دعواشون بشه

اون مرده میتونه یجایی پیدا گنه بره

ولی خانومه چی؟چون بعضی خانما بعد ازدواج خانوادشونم گردنشون نمیگیره و نمیدونه کجا بره

اونوقت هست که اگه کار میکرد و حداقل یه خونه ۳۰ متریممیگیرفت میتونست خودشو بچشو نجات بده

اینجا اصلا یه دنیای دیگه اسدختر ۱۶ ساله اومده میگه ۱ ساله ازدواج کردم بچه ندارم بهم میگن نازا 😑😑😑

بخدا قسم من ۱۶ سالم بود تازه فهمیدم رابطه جنسی چیه قبل اون زیاد جزییات خاصی اصلا نمیدونستم

بعد دهه نودیای الان از در مدرسه میان هی راجع چیزای جنسی بلند بلند میگن

فحشای جنسی

واقعا سن همچی به گندکشیدن

بعد موندم ما سال ۱۴۰۴ هستیم داریم میریم ۱۴۰۵

طرف هنوز تو روستا یه تکنولوژی یه گوشی ساده دستش نیومده یه ذره مغزشو چینج که؟

درسته که مرد خرج خیلی چیزا رو تو خونه برای بچه و زنش میده و تامین گرهولی بعضیا منتظرن ایفون مدل اخر ...

دقیقا شاغل بودن خیلی خوبه مخصوصا برای زنا ولی متاسفانه اگه شوهره سو استفاده گر باشه همه خرج زندگی می ندازه گردن زنش خودش تنبل تر مش ه

درسته ولی من خودم حالم بهم میخوره از یه مرد درخواست پول کنم یا هی دستم جلوش دراز باشه به من پول میدی ...

اره تهشم میشه منت تهش اون مرد میگه که چرا ازم پول میگیری

دیدم که میگم

هر وقت عصبانی میشن اینارو میگن :/ بعضیام ازدواج نکرده منتظرن اقا براشون ایفون مدل اخرو بخره