2777
2789
عنوان

خانومای با سلیقه و با نظم بیان

75 بازدید | 11 پست

چجوری تو زندگیاتون نظم دارید با سلیقه اید همه چی تون سرجاشه هم آشپزی و خونه مرتب و به خودتون میرسید و زندگی رو مدیریت میکنید و.....چیکار میکنید که همه چی تون سرجاشه من واقعا تو زندگیم نظم ندارم بچه هامم مثل خودم شدن به خاطر همین چیزا تو رابطمم به مشکل خوردم میخوام سبک زندگی مو عوض کنم ولی نمیدونم چجوری ایده بدید یاد بگیرم واقعا از این وضعیت خسته شدم

واقعا منم کنجکاوم بدونم

دوروز خونم برق میزنه بعذش باز روزازنو

البته عقد ک بودم باشوهرم زندگی میکردیم خونم همیشه برق میزد چون وسیله هام کم بود الان وسیله هام زیاذشده هرچفدم تمیز کنم حس تمیزی نمیچسبه بهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یک ماه اول سخت میگذره بعد درست میشه

من با اینکه بچه کوچک دارم تونستم

هر چی بر میدارید همه موظف اند سرجاش بزارن.خودتون و همسرتون انجام بدید بچه ها یاد میگیرن

از این نظم دهنده کشو و کابینت بخر

من برای کشو لباس خریدم فقط دقت کن هر جاش تا اخر دوخته باشن یعنی اگه ۸خونه داره ۸ تا خونش تا اخر دوخته شده باشه

تو کابینت هم از این جا قاشق و چنگال بزرگ ها بگیر

در کابینت هایی هم که ظرف مهمون و سرویس هست با پلاستیک ببند کسی باز نکنه

کمد دیواری هم لباسها رو حتما همیشه تا کن و مرتب باشه

هر روزم بیدار شدی اول تخت و اتاق خوابتو مرتب کن.شبها حتما ظرفها رو بشور و تو ابچکون جمع کن بزار تو کابینت تا ابچکون خلوت باشه

دیگه یخچال هم دو هفته یه بار دستمال بکش.و از این ظرف غذاها هست که میمونه بشور و همه بریز توش

خیلی هم سخت نگیر

کم کم همه یاد میگیرن

اول از همه سعي كن خودت مرتب باشي چون توي نظم خونه هم تاثير دارعمثلا صبح بيدار ميشي اول تخت رو مرتب ك ...

مرتب میکنم بعد یهو میرم تو فاز تنبلی میشینم و گوشی دست میگیرم یهو به خودم میام میبینم کلی از کارام مونده البته وسواس فکری دارم هیچ وقت از خونم و وسایلش راضی نیستم با اینکه بدم نیست وسيله هام ولی مشکلم اینجاست که یهو میرم تو فاز نارضايتی از خونم بعد دیگه دست به هیچی نمیزنم 😢

از اول عادت کردم میزارم کلا همه جا بهم میریزه بعد کل یه روز و وقت میزارم تمیز میکنم

نه خب این اشتباهه اولش سخته ولی از چیزهای کوچیک شروع کن تا برات عادت بشه، مثلا ی لیوان آب میخوری همون موقع بشور تا داری آشپزی میکنی همون موقع ک کارت تموم شد وسایل آشپزی رو جمع و جور کن، همیشه ظرف هایی که برای پخت غذا استفاده کردی رو بشور نذار با ظرف هایی که برای سِرو غذا استفاده کردی یکی بشه، مثلا اینطوری همیشه آشپزخونت مرتبه بقیه جاها هم اینطوری

مرتب میکنم بعد یهو میرم تو فاز تنبلی میشینم و گوشی دست میگیرم یهو به خودم میام میبینم کلی از کارام م ...

آهنگ بذار یا ی سری فیلم های تمیزکاری ببین اینطوری انگیزه هم پیدا میکنی بعد مثلا در عوضش بگو تا تمیز کنم فلان فیلمو میبینم اینطوری انگیزه درست کن برای خودت🫠😅

عزیزم یک ماه اول سخت میگذره بعد درست میشهمن با اینکه بچه کوچک دارم تونستمهر چی بر میدارید همه موظف ا ...

میبینم یه خورده خاک نشسته رو وسیله ها دیگه اینقدر بیخیال میشم که خونه کلا بهم میریزه تازه بلند میشم جمع کنم اینقدر شلوغ میشه که یه روز وقت میبره تا تمیز شه 😢مثلا دوست دارم انواع کیک و دسرارو درست کنم ولی از تنبلی شاید ماهی یه بار یه چی درست کنم با اینکه همه مون دوست داریم ولی تنبلی نمیزاره

آهنگ بذار یا ی سری فیلم های تمیزکاری ببین اینطوری انگیزه هم پیدا میکنی بعد مثلا در عوضش بگو تا تمیز ...

آره وقتی آهنگ میزارم انرژیم دو برابر میشه ولی خودم دوست دارم صبح کارامو بکنم ولی اکثرا شبا انرژی میگیرم