2777
2789
عنوان

همسر رمانتیک

4925 بازدید | 114 پست

خانووماا بگین رمانتیک ترین کار یا سورپرایزی ک شوهر واستون کرده چی بوده.این شوهر تو فیلما ک۰کارای قشنگ قشنگ میکنن واقعین؟؟  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شال خرید به سلیقه دوستش 😩

دوستشو  فرستاد برام شال خرید 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

عزیزم همش تو فیلمهاست مخصوصا بیژن تو سریال انام که خیلی خوب وحرف گوش کن بود ...مردها خرشون که از پل گذشت دیگه احساسی ورمانتیک نیستن که

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

پریروز پامو بلند کردم لگد بزنم بهش به شوخی یهو پامو گرفت بوسید😐😐😐

دعواش کردم و خجالت کشیدم ولی فعلا این یادم بود☹☹

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

راس ساعتی که بدنیا اومدم با دسته گل اومد محل کارم تولدمو تبریک گفت 

امسال واسم تولد گرفت به بهانه جلسه کاری منو برد کافی شاپ دوستام همه بودن 

....

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

مثلا از اوناا که بیاین خونه ببینین همه جارو شمع و گل کاری کرده  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"