2777
2789
عنوان

اکسم برگشته

101 بازدید | 8 پست

دوستان اکسم برگشته و من یه رفیق پسر داشتم که خیلی خوب بودیم باهم ، بعد نه که فازی رو من داشته باشه، نداشتیم اصلا، ولی چون من دورانی که با دوس پسرم کات بودم عین رفیق رو این پسر حساب باز کرده بودم همه چیمو براش میگفتم، راجب اکسم، و گاهی که حالم بد بود کلی از بدی هاش میگفتم که از جلو چشمم بیفته

میدونم نباید این کارو میکردم چون دوس پسرم اونقدرا هم که ازش بد میگفتم بد نبود، من بخاطر اینکه نمیخام خیانت کنم ب دوس پسرم ، به همین رفیقم که پسره یه عکس تایم دار از خودمو دوس پسرم دادم گفتم ما باهمیم

اونم گفتش خیلی دو رویی تو تا دیروز بدشو میگفتی الان باهاش بیرونم رفتی. حق داره من خودمم از کارم پشیمونم بخاطر عصبانیتم از اکسم بدشو میگفتم، میپذیرم کار اشتباهمو ، اما میترسم بعدا مشکل شه برام.. مثلا یه طوری بخواد ب دوس پسرم بگه حرفامو، بعید میدونما ولی نمیدونم چیکار کنم استرس دارم...

خو چرا مثلا عکس دوتایی فرستادی! ک اونو بسوزونی؟؟ نهایت میگفتی دوباره آشتی کردم و میخام ی فرصت بدم بهش

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو چرا مثلا عکس دوتایی فرستادی! ک اونو بسوزونی؟؟ نهایت میگفتی دوباره آشتی کردم و میخام ی فرصت بدم به ...

نه بخدا نخواستم بسوزونم، فقط نتونستم براش اون جمله رو بنویسم، چون حتی ب حرفای شب قبلش هم نمیخورد حرفام

اون و من همدیگه رو دوس نداشتیم بخدا که من بخوام بسوزونمش، اما ندونستم چطور بفهمونم نمیشه دیگ چت کنیم

بله اشتباه کردم💔، کاش این بار اتقاقی نیفته ، دیگ چنین غلطایی نمیکنم

عب نداره ب دوستت بگو ک تصمیم گرفتی بخاطر علاقت فرصت دوباره بدی ..

انشالله ک این دفعه پایدار باشین .

میشه تاپیکمو جواب بدی اگه بلد بدی؟

کابریم قبلیم . معلق شده :) لطفا برای رسیدن من ب ارزوم ی صلوات بفرستین

عب نداره ب دوستت بگو ک تصمیم گرفتی بخاطر علاقت فرصت دوباره بدی ..انشالله ک این دفعه پایدار باشین . م ...

🥺بهش گفتم اونم پیاممو فقط لایک کرد، فکر نکنم چنین ادمی باشه ما خیلی رفیق بودیم و ادم خوبیه، پناه برخدا

چشم الان نگا میکنم

🥺بهش گفتم اونم پیاممو فقط لایک کرد، فکر نکنم چنین ادمی باشه ما خیلی رفیق بودیم و ادم خوبیه، پناه بر ...

انشالله ..

نذر خاصی برنداشتی برای برگشتن اکست؟

کابریم قبلیم . معلق شده :) لطفا برای رسیدن من ب ارزوم ی صلوات بفرستین