2777
2789
عنوان

شوهرداری و قلق همسرداری

624 بازدید | 53 پست

خانما بیاید بگید چیکار میکنید که شوهرتون بعد از چند سال هنوز عاشق اخلاقتونه و بخاطر اون اخلاق دوستتون داره

و مواقعی که همسرتون خشم داره چجوری ارومش میکنید؟؟؟

راه حلای خوب بگید

نه صرفا رابطه ی جنسی رو به عنوان راه حل گفتن

ممنون😘🥰

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخلاقم خوبه عصبانی کم میشم کلمات منفی استفاده نمیکنم

چه خوب

کنترل خشم و ولوم صدا خیلی سخته

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

من وقتی همسرم از چیزی عصبی میشع تنها راهش اینه سکوت کنی ادامه بدی اونم بدتر عصبی میشع کار به جای باریک کشیده میشع اوایل عروسی همش بحث داشتیم چون اون چیری میگفت من سکوت نمیکردم ولی الان خیلی دعوا بحث نداریم اصلا چون یاد گرفتم چیزی میگه تو عصبانیت منم به یه ورم بگیرم 😂😂

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

من مجردم

ولی به نظرم اخلاق خوب یا بد دست تو نیست خیلی

باید ذاتش خوب باشه و عاشقت باشه

خانم هایی رو دیدم که میگفتن محبت میکنیم شوهرمون بداخلاقه محل نمیده

از اونور خانم هایی که رو دیدم که کار خاصی نمیکردن شوهرشون عاشقشون بود

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
احترام معمولا خیلی موثره

بله همسر منم احترام خط قرمزشه

ولی خب تو عصبانیت چجوری محترم بمونیم

وقتی همسرم خشمگینه سکوت میکنم قبلا منم خشمگین میشدم الان سکوت آگاهانه رو یاد گرفتم ،هیچ وقت بی احترامی نمیکنه اما حرفاشو تو ناراحتی با فریاد میگه من سکوت میکنم بعد بهم پیامک میده معذرت خواهی و دلجویی میکنه.

من مجردمولی به نظرم اخلاق خوب یا بد دست تو نیست خیلیباید ذاتش خوب باشه و عاشقت باشه خانم هایی رو دید ...

اخلاق انقدررررر مهمه ک بداخلاقی زندگیو نابود و خوش اخلاقی نجات میده

اما اینکه طرف قدر محبت رو بدونه مهمه

گاهی محبت ها بجا نیست مشکل اینه

خونسردیم و گیر ندادن الکی رو خیلی دوست داره

وقتی ناراحته هم سعی میکنم بهش دلگرمی بدم که کنارشم و ایمان دارم بهترین تصمیم رو میگیره. هی سوال جواب کردن،سعی کردن برای اینکه راه حل بدم و ... معمولاً حالش رو بدتر میکنه.

من وقتی همسرم از چیزی عصبی میشع تنها راهش اینه سکوت کنی ادامه بدی اونم بدتر عصبی میشع کار به جای بار ...

خیلی خوبه ک قلقش دستت اومده😍