ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من وقتی همسرم از چیزی عصبی میشع تنها راهش اینه سکوت کنی ادامه بدی اونم بدتر عصبی میشع کار به جای باریک کشیده میشع اوایل عروسی همش بحث داشتیم چون اون چیری میگفت من سکوت نمیکردم ولی الان خیلی دعوا بحث نداریم اصلا چون یاد گرفتم چیزی میگه تو عصبانیت منم به یه ورم بگیرم 😂😂
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
وقتی همسرم خشمگینه سکوت میکنم قبلا منم خشمگین میشدم الان سکوت آگاهانه رو یاد گرفتم ،هیچ وقت بی احترامی نمیکنه اما حرفاشو تو ناراحتی با فریاد میگه من سکوت میکنم بعد بهم پیامک میده معذرت خواهی و دلجویی میکنه.
وقتی ناراحته هم سعی میکنم بهش دلگرمی بدم که کنارشم و ایمان دارم بهترین تصمیم رو میگیره. هی سوال جواب کردن،سعی کردن برای اینکه راه حل بدم و ... معمولاً حالش رو بدتر میکنه.