2777
2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 35 پست

الان چیزا واقعا گرون شده شهرا ما غالبا مرغ میدن

حتی جمعیت کمتری هم نسبت به بقیه دعوت میکنن

چندوقت دیگم عروسی یکی از اشناهاس خانواده دختر پولدارن ولی پسر رو نمیدونم معمولیه

اومدن فقط اشناهای نزدیک رو دعوت کردن

البته نمیدونم شاید شما بیشتر غذاهای عروسیتون کباب یا جوجه باشه ما چون شهرمون بیشتر مرغه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از نظرتون دلگرمم کرد

سخت نگیر پدرشوهر من غذا نداد البته ما شهرمون کلا یرمه تالار ب صرف شیرینیو میوه و مثلا چایی یا نسکافه هس یا نیوه شسرینی خالی ولی بعد عروسی همه شاباشا و پاتختیارو ازمون گرفت وما الان کلی قرض داریم ... سخت نگیر .مردم هروی باشه میخورن میرن یه عیبم درمیارن نظر مردم همیشه به کتفت باشه 😀

در حال جنگیدن با زندگی...

الان چیزا واقعا گرون شده شهرا ما غالبا مرغ میدن حتی جمعیت کمتری هم نسبت به بقیه دعوت میکننچندوقت دیگ ...

اینجام سلیقه ایه ولی خب چون هفته پیش عروسی بودم دو مدل غذا دادن خجالت میکشم یکم

وااا ما هرچی عروسی رفتیم این اواخر همش چلومرغ بوده هرکسی درحد توانش میگیره چرا منت بقیه بزاری سر خودت برا اینکه تهش بگن غذا دونوع داد؟

تازه کلیم بعدش میگن بد بود غذا

بنظرم خودتو بخاطر نظر بقیه ننداز توی سختی

همین که توی این وضعیت داری عروسی میگیری خودش یعنی اینکه چقد توی فشار افتادید

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

اینجام سلیقه ایه ولی خب چون هفته پیش عروسی بودم دو مدل غذا دادن خجالت میکشم یکم

پس اگه سلیقه ای بیخیال حالا من عروسی خودم بود باورکن بعضیا یه ذره پول گذاشته بودن کادو

بعضیا باورت میشه هیچی کادو ندادن

با خودم گفتم اونا باید خجالت میکشیدن

من عروسیم حدود یک و نیم سال پیش بود

مثلا طرف ۵ نفر بودن ۳۰۰ یا ۴۰۰ داده بود وضعشم خوب بود اگه میدونستم وضعش بده که ناراحت نمیشدم😁

اتفاقا کارت عروسیتو شام و پذیرایی و خیلی انچنانی نگیر کارتو باورکن نگاه میکنن میندازن دور شامم میخورن پشتتونم حرف میزنن کم بذاری میگن کم بود خیلی گرون و مجلل باشه میگن خوش به حالشون دارندگی و برازندگی ما که نداریم مردم شانس دارن😂

پس خودتو درگیر نکن من که برام این سه مورد زیاد مهم نبود در حدی که ابرومندانه باشه کافیه

بقیه پولتو بذار یه مسافرت خوب برید یا به بجاش یه ارایشگاه و اتلیه خوب برو یا چندتا عکس اضافه تر چاپ کن

این دیدگاه منه

ماهم اتفاقا مرغ دادیم با نوشابه