اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
یه بیو بدم از خودم = الهه ام همون الهه ی سابقتون ولی اوندفعه ورژن شاد و ایندفعه ورژن غمگینشم🖤 باران... من عاشق هوای پاییزی و بارونی ام🙃❤. پس... اگه یه روز نبودم با دیدن پاستیل،گربه،طبیعت،کارتون،ابرا،پیتزا،بوی کتاب ها،لباس های رنگی،شیرکاکائو،پاستا،عطر،پاییز،باران یاد من بیوفت.باشه؟:)) به من میگن بیشتر شبیه جنا اورتگا و کورالینم ولی خب در واقع شخصیتم بهشون نمیخوره اما دوستام بهم میگن تو شخصیتت مثل ایناست خب اینم اوکی. ( درحالی که من از اتاق تاریکم میترسم💔)
اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......خدایا حافظ پسرانم باش جانم ب جانشان وصله اس عمرم روعمرت همسرم تاج سرم مادرم عزیزترازجانم وپدرازجان خداوندا حافظ فرزندانم باش وزیرسایه امام زمان اونارو نگهدار