2777
2789

همیشه آرامش کنارت باشه

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘جلو جلو که تهش کنسلیه،عقب گرد که میکنی همش نشخواره،تو حالم که بلاتکلیفیه🧎♀️لطفا جایی نگو با هم ارتباط داشتیم چون حالم بهم میخوره از اینکه آشنای تو باشم👣

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تولدت مبارک الهی عاقبت بخیرباشی

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

تولدت پر تکرار آرزو هات خاطره بشن 🌹 🌺 🎂 🌹 🌺 🎂

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مبارکههههههه💘🥳

یه بیو بدم از خودم = الهه ام همون الهه ی سابقتون ولی اوندفعه ورژن شاد و ایندفعه ورژن غمگینشم🖤 باران... من عاشق هوای پاییزی و بارونی ام🙃❤. پس... اگه یه روز نبودم با دیدن پاستیل،گربه،طبیعت،کارتون،ابرا،پیتزا،بوی کتاب ها،لباس های رنگی،شیرکاکائو،پاستا،عطر،پاییز،باران یاد من بیوفت.باشه؟:)) به من میگن بیشتر شبیه جنا اورتگا و کورالینم ولی خب در واقع شخصیتم بهشون نمیخوره اما دوستام بهم میگن تو شخصیتت مثل ایناست خب اینم اوکی. ( درحالی که من از اتاق تاریکم میترسم💔)

یکی بمن بگه چراباز سایت شبابسته میشه؟

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔