2777
2789
عنوان

کی شوهرشون وارکوسیل داره

144 بازدید | 14 پست

شوهر من وارکوسیل دو طرفه داشت عمل کرد کسی تغذیه خوب سراغ داره خواهش میکنم تو رو خدا هر چی بلدید بگید من بچه میخوام

بعضی از مرد ها انقدر مرد هستن که یک زن با خیال راحت میتواند زن باشد....

من شوهرم داره ولی هنوز عمل نکرده, هزینه عملش چقدر درومد براتون

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز سیر تخم بلدرچین تخم مرغ قرص روی قرص E

فولیک اسید 

شستن بیضه با آب سرد ورزش 

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁

شوهر منم داره عمل کرده دوبار جواب نداد اگه اسپرن سالم داره آی وی اف کن ی گیاهی هست تو عطاری ب اسم خرنوب خیلی موثره ی دکتر نازایی ب من معرفی کرده

عشق آن است ک یوسف بخورد شلاقی...درد تا مغز و سرو جان زلیخا برود
ی بار یک و چهار صد  یه بارم دوتومن

بسلامتی عزیزم. مرسی از پاسخت

ان شاالله که بزودی صاحب یه فرزند سالم و ناز بشید.😍😊

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چجوری فهمیدین واریکوسل داره؟

ده ماه هست ازدواج کردیم بچه دار نمیشدیم رفتم دکتر زنان بعد اون هم من رو هم شوهرم رو نوشت آزمایش بعد فهمیدیم وارکوسیل داره موشت دکتر مجاری ادراری

من شوهرم داره ولی هنوز عمل نکرده, هزینه عملش چقدر درومد براتون

کلا ۹۵۰ تومان بیمارستان خصوصی

پیاز سیر تخم بلدرچین تخم مرغ قرص روی قرص E فولیک اسید  شستن بیضه با آب سرد ورزش

قرص چی نوشتید قبل از فولیک اسید

شما با واریکوسل همسرتون باردار هم می شدید و سقط میشد یا باردار نمی شدید?

شما با واریکوسل همسرتون باردار هم می شدید و سقط میشد یا باردار نمی شدید?

ببخشید چجوری امضا میزارید

ببخشید چجوری امضا میزارید

ببین عزیزم اول میزنی روی عکست , بعد میزنی روی نی نی سایت من , بعد که صفحه باز شد یه نوار آبی بالای صفحه هست ک و روش نوشته نی نی سایت من سمت چپش سه تا خطه, میزنی روش و صفحه آبی باز میشه و میزنی روی تنظیمات و بعد که صفحه تنظیمات باز شد میزنی روی امضای من و...