2777
2789

خودمونیم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

تقدیر وجود داره و دعا و نیایش میتونن تقدیر رو عوض کنن حتی حدیث داریم

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند!

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقدیر وجود داره و دعا و نیایش میتونن تقدیر رو عوض کنن حتی حدیث داریمامام باقر (عليه السلام) فرمود دع ...

درسته چرا غربی ها و شرقی ها به تقدیر عمل نکردند اینقدر رشد کردند

درسته چرا غربی ها و شرقی ها به تقدیر عمل نکردند اینقدر رشد کردند

غربی ها و شرقی ها از عقلشون استفاده میکنن هر چند آخرتی ندارن.

زمان قدیم هم حکیم هایی داشتیم که میزدن روی دست همه ی این غربی ها و شرقی ها مثل ابوعلی سینا که از علمش همین شرقی ها و غربی ها استفاده کردن ... مثل شیخ بهایی و خیام و زکریای رازی و ....

خلاصه خیلی زیادن یه زمانی این غربی ها عقب مونده ترین بودن ولی از علوم همین حکیم های بزرگ استفاده کردن و به جایی رسیدن و شروع کردن به عقب مونده نگه داشتن کشور های دیگه.

غربی ها و شرقی ها از عقلشون استفاده میکنن هر چند آخرتی ندارن. زمان قدیم هم حکیم هایی داشتیم که میزدن ...

زیاد تاثیری بر علم نداشتیم ابن سینا، شیخ بهایی، خیام،گذشته از فلسفه و علم یونان، بقراط ، سقراط ، افلاطون ...ارسطو از ما خیلی مترقی تر بوده، من در واقع دچار خودشفتگی گذشته هستیم

زیاد تاثیری بر علم نداشتیم ابن سینا، شیخ بهایی، خیام،گذشته از فلسفه و علم یونان، بقراط ، سقراط ، اف ...

نه اتفاقا ما بیشتر دچار خود تحقیری هستیم. تا خودشیفتگی.

مثال که زیاده که چند نمونه مثلا اولین دانشگاه جهان میشده جندی شاپور وقتی که هیچ کجا اصلا دانشگاهی نبوده ، همین هوش مصنوعی و کامپیوتر و که هست بر پایه الگوریتمن پدر علم الگوریتم هم میشده خوارزمی دانشمند قدیمی ایرانی ...

یا مثلاً جابر بن حیان که پدر علم شیمی شناخته شده سیاری از روشها مانند تقطیر و اختراع انواع ابزارهای اساسی آزمایشگاهی رو بیان کرده. که هنوز که هنوزه از علمش توی جهان استفاده میشه یا زکریای رازی کاشف الکل ، ابن هیثم دانشند ایرانی اولین کسی که توانست سرعت صوت رو حساب کنه .... مثال این دانشمندان واقعا زیاده برای گذشته برای الآنم افرادی مثل پرفسور سمیعی دکتر حسابی و ....

.