2777
2789
عنوان

افسردگی-ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 58 پست

مي دونم حرفهاي من و ديگران برات پذيرشش سخته يا پيش خودت فكرمي كني كسي جاي تو نبوده يا دركت نمي كنه

ولي باور كن تنها راه ممكن همينه

روانشناس هم كمك مي كنه اين كار را منظم تر دنبال كني

ولي اگر نتوني كنترل اين باور غلط بدست بگيري متوسل به دارونيشن تا بتونن مقداري از اين مقاومت را كم كنتد و روان درماني بهتر جواب بده

درواقع اصل كار با خودته دارو تسكين دهنده است اما درمان قطعي تو اصلاح باور غلط خودته

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پسرم خوبه خداروشکر ولی نمیبرمش جراتم ندارم پیش کسی بزارمش خیلی داغونم برای این همه درد وسختی خیلی کو ...

عزیزم مگه چقدر زنده ایم که زندگی رو انقدر سخت بگیریم تو الان بچت کوچیکه باید از این روزا لذت ببری نه اینکه همش ترس و  واهمه داشته باشی بلاخره بچت بزرگ میشه نمیشه که وقتی بزرگتر شد همش بچسبه بهت قرص که مصرف کنی موقت اولش همش خوابی کم کم عادت میکنی و دیگه خواب آور نیست 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
عزیزم مگه چقدر زنده ایم که زندگی رو انقدر سخت بگیریم تو الان بچت کوچیکه باید از این روزا لذت ببری نه ...

انقد همه راجب قرص اعصاب بدگفتن ترسیدم بخورم ترسیدم عادت کنم نتونم کناربزارم

من همه ایندمو لذتامو ول کردم به بچه چسبیدم

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

خودت هم تلاش كن اين همه كتاب مفيد هست مطالعه كن و شروع كن به تمرين كردن

اعتماد و ايمانت را هم قوي كن هر اقدامي به معني تكرار شرايطسخت برات نيست 

اين ترس باغث ميشه بيماري هاي روان تني بگيري و افسردگيهم بهت غالب شده 

بنظر خيلي سخت مياد اما اصلش همون تغيير نوع تفكرته كه بايد سعي كني تغييرش بدي 

هر ترس را براي خودت ريشه يابي كن يعني خوب فكر كن از چي مي ترسي و بنويسش بعد كه حالت بهتر شد بيا بخونش و فكر كن ايا اين مورد واقعيه يا فقط من فكر مي كنم ممكنه رخ بده؟ درصدش چقدره 

در مورد بيرون رفتن و كارايي كه مي خواي انجام بدهي هم اين كار را بكن

اين تمرين ذهنت را مرتب مي كنه مرز بين خقيقت و توهم ذهنت را تشخيص بدهي

انقد همه راجب قرص اعصاب بدگفتن ترسیدم بخورم ترسیدم عادت کنم نتونم کناربزارم من همه ایندمو لذتامو ...

مثلا چه بدیایی گفتن؟ قرص خارجی مصرف کنی عوارض زیاد نداره 

البته اگه خودت میتونی به ترست غلبه کنی قرص نخور ولی اگه نمیتونی و همیشه این ترس همراهته زیر نظر دکتر استفاده کن 

خودت هم تلاش كن اين همه كتاب مفيد هست مطالعه كن و شروع كن به تمرين كردن اعتماد و ايمانت را هم قوي ك ...

چه خوب توضیح دادی ممنون عزیزم انشالله بتونم کناربیام وخداهم کمکم کنه

مثلا چه بدیایی گفتن؟ قرص خارجی مصرف کنی عوارض زیاد نداره  البته اگه خودت میتونی به ترست غلبه ک ...

انشالله که بتونم اونروزا روفراموش کنم

غصه نخور عزیزم روزای خوب میرسه به اینده امیدوار باش سعی کن به چیزای خوب فکر کنی ارتباطتو با خدا قوی ...

بدی ماادما اینکه زمان مشکل یادخدایم مخصوصا خودم😔😔😔😔

انقد همه راجب قرص اعصاب بدگفتن ترسیدم بخورم ترسیدم عادت کنم نتونم کناربزارم من همه ایندمو لذتامو ...

يك دوره طب سنتي برو احتمالا جواب مي گيري اگر نگرفتي و روان درماني هم نتيجه ندادقرص بخور يكم كنترل بشه حالاتت بتوني به يك شرايط متعادلي برسي و روان درماني را ادامه بدهي 

داروفقط تعديل كننده است

دقیقا قصد دارم برم تب اسلامی عوارضشم کمتره چهارشنبه نوبت بایدبگیرم خیلی زودم با این همه مشکل تازه۲۱سالمه

بدی ماادما اینکه زمان مشکل یادخدایم مخصوصا خودم😔😔😔😔

خدا خیلی بزرگه ازش از ته دل بخواه بهت کمکت میکنه هنوز خیلی جوونی مطمعن باش یه روزی میرسه به استرسای الانت میخندی میگی چقد الکی غصه خوردم برا چیزایی که اصلا اتفاق نیفتاد