2777
2789
عنوان

افسردگی-ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 58 پست

دیکه من ازاون به بد ازخونم بیرون نرفتم ازترس اینکه مریض نشه ولی چون افسردگیم شدیدتر شده بود تنهای وحشت داشتم شیفتی هرروز یکی میومد‌پیشم تنها نباشم 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خیلی روزای سختی داشتم من سنم خیلی کم برای این همه درد وقصه واقعا ازاونروز به بد داغون شدم مثل به ادم‌۱۰۰ساله شدم

الان چندماه میکذره ازاین قضیه پسرم شکرخدا خوب شده ولی من هنوز ترسش همراهمه الان چندماه ازخونه بیرون نرفتم میترسم برم کهمونی مسافرت فقط به خودم چسبوندم پسرمو

دست هیچ کس نمیدمش هیچ جا نمیرم به شوهرم نمیدمش الان بزرگ شده شیطون شده دلش بیرون میخواد ولی نمیبرمش حتی عید وسیزده خونه بودم

خیلی بدغذاهست میشینم گریه کردن تازه با هزار بدبختی تونستن منو ترک بدن که تنها خونه بمونن دقیقا تا ۱ماه خانوادم اسیربودن

عزیزم اگه پسرت خوب شده یکم به فکر روحیه خودت باش اگه نمیتونی پسرتو ببری بیرون بزارش پیش یکی برو پیاده روی یا کلاس ورزشی یا هرجایی که حالتو خوب میکنه اگه نمیتونی به این ترس غلبه کنی با دارو درمانش کن

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

اسم سرماخوردگی میاد تن وبدنم میلرزه شوهرم مریض بشه باید تواتاق بره سمت مانیاد به بچه دست نزنه خودمم همش دارومیخورم واکسن زدم مریض نشم از مریضی واقعا میترسم 

عزیزم اگه پسرت خوب شده یکم به فکر روحیه خودت باش اگه نمیتونی پسرتو ببری بیرون بزارش پیش یکی برو پیاد ...

پسرم خوبه خداروشکر ولی نمیبرمش جراتم ندارم پیش کسی بزارمش خیلی داغونم برای این همه درد وسختی خیلی کوچیکم ولی خدارو شکرمیکنم بازم

من کامل توضیح دادم حالا توروخدا شما بهم بگین چیکارکنم خیلی میترسم همش تپش قلب دارم انگارنفس کم میارم میخوام خفه بشم

ببين همه ما اينطور مواقع سخت را به نحوي طي كرديم

معمولا اتفاقات بدباعث يك گوش بزنگي وحساسيت ميشه كه نكنه تو شرايط مشابه قرار بگيريم يا اتفاقات بد برامون تكرار بشه

اينها همه يك ساخته ذهني كه واقعي نيستند

يعني از ترس تكرار بيماري پسرت را پارك نمي بري

در صورتيكه احتمال وقوع ان شرايط سخت تو ذهن تو ٩٠ درصد و درواقعيت ٥ درصد ممكنه اتفاق بيوفته

بايد تلاش كني بين فكر و احساس غلطي كه داري اول تغييرو بعد تعادل ايجاد كني تا راحت بشي

روانشناس كمكت مي كنه

اين قوانيني كه بهعلت تجربه سخت توذهنت ساختي فقط ساخته ذهنيخودت يا بعبارتي توهمه 

سعي كن كم كم تمرين كني و كارهاي كه برات ترس شده را عملي كني

تنها راه مقابله با ترس تغيير باورت و تمرين عمليه

ببين همه ما اينطور مواقع سخت را به نحوي طي كرديم معمولا اتفاقات بدباعث يك گوش بزنگي وحساسيت ميشه كه ...

دقیقا همه بهم میگن هرچی فکرکنی سرت میاد ولی کی که گوش بده مشاورم منو فرستاد روانپزشگ ازاینکه دارومصرف کنم بدم میاد کاملا منگ میشم ازبچم قافل میشم