آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 447 عنوان بیاید پروزکی میدم 139 بازدید | 14 پست بیاید خوشگلا 1404/11/04 | 10:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسینازی عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 1135 بده لطفا همراه اول خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
caqar عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9644 چطوری باید استفاده کنیم؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18207 من دارم وصلن قشنگ متصل با پبنک کم ولی هیچی بالا نمیاره ... فیل.ترشکنمم همینطور همشون فول سبز سریعم وصل میشه ولی میری اینستا هیچی بالا نمیاد قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 447 و وی آفلاین شد نه بخدا عشقم، فرستاد چهار تا بذار ببینیم میاد یا نه
مرواریدخوشحال عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2107 نه بخدا عشقم، فرستاد چهار تا بذار ببینیم میاد یا نه دمت گرم 🌹
آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 447 بچه ها خداوکیلی چهار تا پروزکی فرستادم، سه تا کامپینگ، بینشم ایموجی گذاشتم تایید شه، چرا نمیاد ولی
یاسینازی عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 1135 دیروز وصل بودم امروز با هیچی وصل نمیشه خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 447 دیروز وصل بودم امروز با هیچی وصل نمیشه من همین الان تلگرام وصل بودم
آیدین_موراکامی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 447 بچه هاااافکر کنم کلا نمیخان تایید کنن، همه پیامام میاد جز اونایی که پروزکی فرستادمدرخواست بدید اونجا بفرستم
مرواریدخوشحال عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2107 بچه هاااافکر کنم کلا نمیخان تایید کنن، همه پیامام میاد جز اونایی که پروزکی فرستادمدرخواست بدید اونجا ... اگه ایرادی نداره درخواست بدم، واقعا لازم دارم