خانوم_آقا_هادی_ام مدیر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 794 عنوان شید لب | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 26 پست من لبام خیلی بی رنگه ب قول همسرم بی روحه میخوام شید لب بزنم البته خبر نداره 😅 راسته که ممکنه تب خال بزنم؟ تاحالا ب صورتم دست نزدم اولین دفعه س میخوام کاری کنم توصیه ای نکته ای چیزی هست بهم بگید لطفا و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀 1404/11/04 | 10:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
salamalekom_ozra عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 34 اهل ارایش نیستم ایقد نکردم اصلا بلد نیستم ی رژ بزنم پس به نظرم اصلا نرو سمتش میخوره تو ذوقت اصلا جالب نیست گول ویدیوهاشو نخورکلی بالم لب و لیپ گلاس خوش رنگ هست هربار یه رنگی بزن کاری هم نداره زدنش(رژ لب جامد و مایع مات زدنش سخته اینا خیلی راحتن و خوشگل)
خانوم_آقا_هادی_ام مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 794 عوارض ن ندارهتا سه روز نباید اب بخوره با نی ترجیحا اب بخوریو حمومم نری تا سه روز ممنونم عزیزمنمیخوام رنگ جیغ باشهبرا اینکه طبیعی ب نظر بیاد بنظرت از چه رنگی استفاده کنم؟ و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀
خانوم_آقا_هادی_ام مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 794 پس به نظرم اصلا نرو سمتش میخوره تو ذوقت اصلا جالب نیست گول ویدیوهاشو نخورکلی بالم لب و لیپ گلاس خوش ... ممنونم،،، تا ببینم چی میشه و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀
کاپوچینوی_تلخ عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1173 ممنونم عزیزمنمیخوام رنگ جیغ باشهبرا اینکه طبیعی ب نظر بیاد بنظرت از چه رنگی استفاده کنم؟ خواهش میکنم بستگی ب رنگ پوستت و رنگ لبت دارهبه خودش بگی برات رنگت و انتخاب میکنهاینطوری نیست ک شما رنگ انتخاب کنی ک من اسم بگمممکنه ترکیب کنه
خانوم_آقا_هادی_ام مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 794 خواهش میکنم بستگی ب رنگ پوستت و رنگ لبت دارهبه خودش بگی برات رنگت و انتخاب میکنهاینطوری نیست ک شما ر ... اها ممنونم لطف کردی😘 و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀
خانوم_آقا_هادی_ام مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 794 منم دقیقا مثل توام نگرانم تو ذوقم بخوره دیگه م که نمیتونم کاریش بکنم مادر عروسمون پیش ی خانمی انجام داد خوب نبود بعداز مدتی اومد این پیش خانمه انجام داد الان راضیه،،، ایشون خرابکاری اونو درستش کرد و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀
خانوم_آقا_هادی_ام مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 794 قربونت عزیزم ی سوال دیگه دارمنزدیک پریودیم هس پس فردا میخوام شید انجام بدم ممکنه همون روز یا روز بعدش پریود بشم رنگ میگیره؟؟مشکلی که نداره؟ و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀
کاپوچینوی_تلخ عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 1173 عزیزم ی سوال دیگه دارمنزدیک پریودیم هس پس فردا میخوام شید انجام بدم ممکنه همون روز یا روز بعدش پریود ... ن ندارهمیگیره
غزل71 عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 2085 مادر عروسمون پیش ی خانمی انجام داد خوب نبود بعداز مدتی اومد این پیش خانمه انجام داد الان راضیه،،، ای ... من نگرانم مرز بین لب و پوست غیر عادی و خطی بشه
خانوم_آقا_هادی_ام مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 794 ن ندارهمیگیره مرسی🫂🫀 و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀
خانوم_آقا_هادی_ام مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 794 من نگرانم مرز بین لب و پوست غیر عادی و خطی بشه نگرانیت بجاس ولی پیش کسی که کار بلد باشی بری مشکلی پیش نمیاد،،،تحقیق کن و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀