2777
2789
عنوان

پسر خرج کن

39 بازدید | 5 پست

خانوما سلام من شرایطم و براتون توضیح میدم ممنون میشم راهنماییم کنید.

من با اقایی الان پنج ماهه تو رابطم، رابطمون از همه نظر عالیه و به شدت همدیگه رو دوست داریم و به دیگه عشق میدیم با اینکه لانگ دیستنس هستیم ولی ذره ای از علاقمون کم نشده و هر سری بیشتر و بیشتر میشه. ایشون هر سری ک میاد دیت برای من ی هدیه ای تهیه میکنه و میاره و یا تا حالا خیلی شده گل با پیک بفرسته دم خونمون.

این دانشجوعه و ۲۲ سالشه و سرکارم میره تا جایی ک من مطلعم در حال حاظر حقوق خیلی بالایی بالای عجیب غریبی نداره.

موضوعی ک ذهن من ومشغول کرده اینه ک ایشون خرج های انچنانی نکرده یا مثلا تا حالا نگفته بیا بریم لباس بگیریم باهم یا مثلا وقتی بیرونم بگه برات پول بزنم یا تو هزینه چیزی کمکم کنه یا اینکه بریم کافه یا رستوران خاصی

من واقعا نمیدونم انتظارم ازش اشتباهه یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم فعلا اونقدری زمان نگذشته که بخواد کارایی که میگی رو بکنه. همینکه برات گل میفرسته میاد میبینتت هر دفعه که میاد ببینتت برات هدیه میاره اینا کارای کوچیکین که ارزشمندن. و هم اینکه خودت داری میگی حقوق خیلی بالایی نداره دانشجو هم هست خب شاید خیل ی پولش نرسه به کارایی که تو میگی. البته فک میکنم دلیل اصلیش اینه که هنوز خیلس وقت نگذشته از رابطتون

غرق در افکار بی انتها امّا بسی زیبا ...🕊️🤍️