2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین چ مشکلایی داره اگه که خوبه چرا طلاقچندسالتهچن ساله ازدواج کردی

من سه ماه ازدواج کردم ولی خانواده ام راضی نبودن من شرایط خانوادگی ام خیلی خوب بود پدرم راضی نمیشد میگفت این هم سطح ما نیست اگه تاپیک قبلی بخونی در مورد شوهرم مشکلاتم نوشته بودم حتی بچه ام سقط کردم یه ماه پیش نمیتونم از این مرد بچه بیارم

دیگه شده الآنم نمیخوام تصمیم عجولانه بگیرم واقعا نمیدونم چکار کنم

ببین واقعا اگر شوهرت خصوصیات بدی نداره جدانشو اگر میبینی اره مشکلاتش زیاده جداشو بنظرم با ی مشاوری صحبت کن

هیچوقت با 40 سن ازدواجی ندیدم که پدر و مادر دختر مخالف باشند و دختر خوشبخت شود ... چطور در 3 ماه ازدواج شوهرت هم خیانت کرد هم کتکت زد؟ ... همون طلاق بهترین گزینه هستش ... از چنین ازدواجی سریال بامداد خمار رو ساختن که رحیم بعد ازدواج هم کتک میزنه هم خیانت میکنه هم باعث مرگ بچه شون میشه

بهترین گزینه همون طلاق است تمام خط قرمزها در این ازدواج در مدت بسیار کم شکسته شده و ادامه زندگی چیزی جز اتلاف وقت نیست

اتفاقا باید خوشحال باشی چون فکر کن 3 سال زندگی میکردی بعد خیانت میکرد و کتک میزد ... الان بردی

شوهرت هم معلومه بهره هوشی کمی دارد طلاق بگیر با هم سطحت خودت ازدواج کن

گوهر خویش مزن بر سر هر ناقابل صبر کن گوهر شناس قابلی پیدا شود

هیچوقت با 40 سن ازدواجی ندیدم که پدر و مادر دختر مخالف باشند و دختر خوشبخت شود ... چطور در 3 ماه ازد ...

میدونی میترسم میگم مطلقه بشم کسی با این اوضاع قبول میکنه احساس میکنم همه مرد ها شبیه هم هستن از دست این فرار کنم یکی دیگه مثل همین گیرم میاد

میدونی میترسم میگم مطلقه بشم کسی با این اوضاع قبول میکنه احساس میکنم همه مرد ها شبیه هم هستن از دست ...

کی میگه همه اینطوری هستند خانواده خودم خانواده شوهرم دوستانم همه مردهایی زحمتکش چشم پاک اها پیشرفت هستند ... انتخابت بد بوده حتما عاشق قد و هیکلش شدی