2789
عنوان

دیابت نوع دو

83 بازدید | 4 پست

مامانم دیابت نوع ۲ داره .قندش همش ۵۰۰ ۴۰۰ بعد بابام از خودش ۷واحد انسلین تزریق میکنه.منم میگم نکن نزن نوع ۲ نباید انسلین بزنه.بعد بابام اومد از لج و لجبازی انسلین و تو صورتم شکوند

با انسولین ممکنه کنترل بشه ولی خیلی خطرناکه تکه افت قند بگیره

مادرت باید پیاده روی کنه

غذای چرب و سرخ شده نخوره

عسل نبات و قند از جلوس بردارید

قندخون گندترین مرض دنیا اگه کنترل نشه

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

با انسولین ممکنه کنترل بشه ولی خیلی خطرناکه تکه افت قند بگیره مادرت باید پیاده روی کنه غذای چرب و سر ...

همه اینکارارو میکنه .بابام رو اعصابشه بابام خیلی عصبی طوره. بخدا فقط بخاطر رو مخ رفتنای بابامه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه اینکارارو میکنه .بابام رو اعصابشه بابام خیلی عصبی طوره. بخدا فقط بخاطر رو مخ رفتنای بابامه

توروخدا رعایت کنه

عواقبش خیلی بده من روزی 10بار چک میکنم قندمو

14ساله اینجوریم

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم