2777
2789
عنوان

طرف خیانت کرده دنبال مهریه هم هس

340 بازدید | 26 پست

رو که نیست .بعد میگن چرا مردا از مهریه فرارین

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

کسی تو قانون نگفته مهریه در قبال وفاداری داده میشه.از همون وقتی که خطبه عقد خونده بشه مهریه حق زن میشه چه وفادار باشه چه نباشه.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه حقه زنه

حق زنی که خیانت کرده نیست

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

از شیر سگ حرومتره برا زن خیانکار

کسی تو قانون نگفته مهریه در قبال وفاداری داده میشه.از همون وقتی که خطبه عقد خونده بشه مهریه حق زن می ...

همه چیز به قانون نیس که انسانیت و تعهد و معرفتم هست به قانون باشه خیلی چیزا میتونه اتفاق بیفته و اصلا زن رو مثه حیوون میبینن

ما که خبر نداریم بازم باید تحقیق میکردی چرا قبول کردی خب

اینجا یه زنه تاپیک زده بود.من مجردم

همه چیز به قانون نیس که انسانیت و تعهد و معرفتم هست به قانون باشه خیلی چیزا میتونه اتفاق بیفته و اصل ...

مرد چی؟؟

مردای خیانت کار چه حقی ازشون گرفته میشه؟؟

اصلاً مهریه ربطی به وفاداری حتی از لحاظ انسانی نداره...اون زمان که مرد تمام حقای قانونی زن رو ازش می گیره و حواله اش میده به مهریه ای که آیا بده آیا نده فکر این روزاش هم باید می کرد...کسی که چیزی رو قبول کنه که بعد ها دبه دربیاره و چیزی رو قبول کنه که مطمئن نباشه می تونه حتی با وجود تورم پرداختش کنه یا نه ولی همچنان قبولش کنه و زیر سندشو امضا کنه کلاهبرداره همین و بس...تو این جامعه حتی برای زن وفادار هم مهریه ای داده نشده حالا به خیانت میرسن یادشون میفته عه مهریه نباید بدیم...خب موقع عقد قید کنن در صورت وفاداری مهریه میدیم.

❤️مادر شدم عشق پاک را فهمیدم...من عاشق سینه چاک را فهمیدم...وقتی به زبان کودکی،،مادر گفت من فرق بهشت و خاک را فهمیدم...❤️ما پیر ترین بیست و چند ساله های دنیاییم.........